Ense kalınlığı

Maximax

Günlerden gene mutluluk
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2017
238
58
48
30
kızlar 12haftalık gebelikte ense kalınlığı 0.6 normalmi çok küçük değilmi baş popo mesafeside 58mm iyimi sizde ense kalınlıgı çok küçük gibi geldi bana

Anlıyorum. Sizin dr. niye birşey demedi tuhaf doğrusu. Ense kalınlığı normalin üzerindeyse sorun olabiliyor ama altındaysa bilmiyorum. Size yanlış bilgi vermek istemem.

Anlıyorum. Sizin dr. niye birşey demedi tuhaf doğrusu. Ense kalınlığı normalin üzerindeyse sorun olabiliyor ama altındaysa bilmiyorum. Size yanlış bilgi vermek istemem.
Bende o yüzden kokrtum bide ben çok hasta oluyorum gelişemedimi acaba ondanmı minnak kaldıkii serumlarla geçirdm 11haftaya kadar mide bulantısı devletteki doktorlar böyle ya herşeye başka bir doktor bakıyo kendisi sorması gereken şeyleri yanındaki hemşire soruyor falan

Devlette ki dr. Lar biraz ilgisiz. Eğer sorun yok dediyse takmayın kafanıza bir problem yoktur :)
Bol havuç tüketin. Sebze de bol bol tüketin meyve de. Sizin beslenmeniz onu etkileyemez daha yeni yeni sizin yediklerinizden besleniyor.

Sizin rahatsizliklariniz onu etkilemez çok minik henüz. Nerdeyse bütün hamileler benzer sorunları yaşıyorlar. Nette anne ve bebekle ilgili çok site var degerleriniz hakkinda oralardan da fikir edinebilirsiniz. Yine içiniz rahat etmezse ve imkanınız varsa özel bir doktora gösterin derim.

Hamilerlerin havuc tuketilmesi konusunda doktorlar uyariyor. Ciger ve havuc tuketmeyin denildi bana.
kızlar 12haftalık gebelikte ense kalınlığı 0.6 normalmi çok küçük değilmi baş popo mesafeside 58mm iyimi sizde ense kalınlıgı çok küçük gibi geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…