- 3 Aralık 2016
- 3.758
- 2.084
- 133
- Konu Sahibi Pamukprensali
-
Burun kemiği var kalbe kan akışı normal... evet ngs yapıldı ve tüm bebek merkezim çok disiplinli hata payı yok denecek kadar az 100 de 1 bile değil dedi tüp bebekcim ama perinatolog beni mahvetti..Anladım canım ngs yapılmıştır sanırım tüm kromozomlara bakılıyor.. 2.7 çok fazla bi ense kalinligi mi ne dedi doktor? Başka anamoli si çıktı mı peki tek başına bi ölçüt değil ki ense kalinligi kaçıncı hafta dasin
Biliyor bana diyor ki 100 1 ihtimal belki tüp bebekci hata yapmıştır ama tüp bebekcim diyor ki eskiden kullandığımız yöntemde hata olabiliyordu hatta biz genetik yaptığımız hastalara amniyosentez önerirdik doğrulamak için ama şu an ki teknikte doğruluk payımız %99.9 dedi Rahat ol bisey yok dedi ama perinatolog beni mahvettiPerinatolog genetik taramalı tüp bebek olduğunu biliyor mu? Normal hamilelik gibi düşünmüş olabilir mi?
Ngs yapılan bi embriyo da sorun çıkmaz diye düşünüyorum çokta fazla değilmiş ense kalinligi inşallah bi sorun çıkmaz dualarım sizinle..Burun kemiği var kalbe kan akışı normal... evet ngs yapıldı ve tüm bebek merkezim çok disiplinli hata payı yok denecek kadar az 100 de 1 bile değil dedi tüp bebekcim ama perinatolog beni mahvetti..
Duaların için çok teşekkür ederim ins Rabbim 2.defa evlat acısı imtihanı vermez.. nifty çıkınca haberdar edeceğim..Ngs yapılan bi embriyo da sorun çıkmaz diye düşünüyorum çokta fazla değilmiş ense kalinligi inşallah bi sorun çıkmaz dualarım sizinle..
Rabbim yardim etsin insallah bisey cikmaz zorlu surec tup bebek zaten.. İlkinde de mi bi sıkıntı çıkmıştı canım.. ne zaman yaptırdin nifty canımDuaların için çok teşekkür ederim ins Rabbim 2.defa evlat acısı imtihanı vermez.. nifty çıkınca haberdar edeceğim..
Gönlünü ferah tut bence bebeğin de bir sorun yok. Hem ense kalınlığı da çok değil. Sınırı çok az geçmiş. Benim arkadaşımın normal bir gebelikti ense kalınlığı 2,6 çıktı. Nifty testi yapıldı bebekte sorun çıkmadı. Maşallah şimdi 2,5 yaşında çok sağlıklı bir çocuk.Biliyor bana diyor ki 100 1 ihtimal belki tüp bebekci hata yapmıştır ama tüp bebekcim diyor ki eskiden kullandığımız yöntemde hata olabiliyordu hatta biz genetik yaptığımız hastalara amniyosentez önerirdik doğrulamak için ama şu an ki teknikte doğruluk payımız %99.9 dedi Rahat ol bisey yok dedi ama perinatolog beni mahvetti
Canım ben ekim 2016 27 haftalık kızımı kaybettim sonra gebe kalamadım doktorumda pgtli tüp bebek yapalım dedi öncesinde de eşim ve bana çok detaylı genetik kromozom testleri yapıldı sonra pgtli tüp bebeğe geçtik ilk transferim tuttu ama 6 haftalıkken düşük oldu .. 2.transferim negatif oldu 3.transferimde bu bebeğim oldu ama gel gorki şimdi de ense kalınlığı var diyor kromozomlarına bskildigina dair elimde dosyalar var ama perinatolog hem bisey çıkacağını düşünmüyorum hem de çıkarsa ılaclari keseriz diyerek 2 gündür beni mahvetti ne zorluklar çektim çekiyorum Allahım çektiğim acılardan sonra bu bebeği sağlıkla bağışlar yüzümüzü güldürür ins..Rabbim yardim etsin insallah bisey cikmaz zorlu surec tup bebek zaten.. İlkinde de mi bi sıkıntı çıkmıştı canım.. ne zaman yaptırdin nifty canım
İnşallah canım bişey çıkmaz kalbini ferah tut rabbim bebeğini sana bağışlasın Allah yardimcin olsun ngs yapılmış bence rahat ol sağlıklı bebek zaten bazen öyle çıkıyo ultrasonda inşallah güzel sonuçlanır testinde Allah yardimcin olsunCanım ben ekim 2016 27 haftalık kızımı kaybettim sonra gebe kalamadım doktorumda pgtli tüp bebek yapalım dedi öncesinde de eşim ve bana çok detaylı genetik kromozom testleri yapıldı sonra pgtli tüp bebeğe geçtik ilk transferim tuttu ama 6 haftalıkken düşük oldu .. 2.transferim negatif oldu 3.transferimde bu bebeğim oldu ama gel gorki şimdi de ense kalınlığı var diyor kromozomlarına bskildigina dair elimde dosyalar var ama perinatolog hem bisey çıkacağını düşünmüyorum hem de çıkarsa ılaclari keseriz diyerek 2 gündür beni mahvetti ne zorluklar çektim çekiyorum Allahım çektiğim acılardan sonra bu bebeği sağlıkla bağışlar yüzümüzü güldürür ins..
Allah razı 9lsun canım ins güzel olur Rabbim bize sağlıkla bağışlar çok teşekkür ederimİnşallah canım bişey çıkmaz kalbini ferah tut rabbim bebeğini sana bağışlasın Allah yardimcin olsun ngs yapılmış bence rahat ol sağlıklı bebek zaten bazen öyle çıkıyo ultrasonda inşallah güzel sonuçlanır testinde Allah yardimcin olsun
Benim normal yollardan oluşan gebeliğim var. Benim de ense kalınlığı 2.7.Genetik taşıyıcılık yok çok detaylı bakıldı tüp bebek öncesi ayroca embriyolarinda tüm kromozomlarına bakıldı ama 2.7 cıktı diye doktor ağır konuştu
Inş sağlıkla kucağımiza almak nasip olur..Benim normal yollardan oluşan gebeliğim var. Benim de ense kalınlığı 2.7.
Doktor bana da ağır konuştu. Çok sevimsizdi usde bakarken.
İkili test sonucum da yüksek risk gelmedi. Biz de materniT21 için kan verdik. Doktor hala rahatlamış değil. Ense kalınlığı birçok hastalığın göstergesiymiş ( kalp, akciğer, böbrek vb)
Sadece sonucun çıkmasını bekliyorum.
15. haftada tekrar bakacak sonuçlar iyi gelirse fetal ekoya göndereceğim dedi.
Amin inşallahInş sağlıkla kucağımiza almak nasip olur..
10 gün içinde dediler dum verdik kanıAmin inşallah
Senin sonuç ne zaman çıkıyor?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?