Ense kalinligi

Ben biyopsi yaptirdim cvs temiz gelmistik kromozom.bozuklugu yoktu ense kalinliginin neden buymusoglum gitti 180 garm.dogdu doktorların dedikleri gibi bor anomalisi vardi doguma kadar dayanmaz dediler seni zehirliyo dediler bor tane daha cocugum oldugu icin doguma icin verdim allahim affetsin 3 hafta oldu atlatamadim oglumun mwzari bile var allahim evlat acisi yasatmasin

Sagol cnm Allah razi olsun bugun baska bir doktora gittim iki gun once ense kalınlığı 7.4 ken bugün 11 olmuş ensesi basini geçmiş ve saglikli degil senin karnindada durabilir doğumnoluncada yaşamaz dedi cok kötüyüm aglamaktan baska birsey yapmıyorum pazartesi alınacak buyuk ihtimal buda bizim imtihanimiz ne diyelim
Neoldu bebeginiz

Ben biyopsi yaptirdim cvs temiz gelmistik kromozom.bozuklugu yoktu ense kalinliginin neden buymusoglum gitti 180 garm.dogdu doktorların dedikleri gibi bor anomalisi vardi doguma kadar dayanmaz dediler seni zehirliyo dediler bor tane daha cocugum oldugu icin doguma icin verdim allahim affetsin 3 hafta oldu atlatamadim oglumun mwzari bile var allahim evlat acisi yasatmasin
Sagol cnm Allah razi olsun bugun baska bir doktora gittim iki gun once ense kalınlığı 7.4 ken bugün 11 olmuş ensesi basini geçmiş ve saglikli degil senin karnindada durabilir doğumnoluncada yaşamaz dedi cok kötüyüm aglamaktan baska birsey yapmıyorum pazartesi alınacak buyuk ihtimal buda bizim imtihanimiz ne diyelim
Ne oldu bebeginiz

Arkadaslar 11 hafta 4 günlük hamileyim bugun ultrasonda ense kalınlığı 7.4 cıktı ve bebegimin sırt kısmında ödem oluşmuş kan verdim ikili test icin yarın çıkacak cok kötüyüm ağlamaktan helâk oldum bu şekilde olup bebeği sağlık li doğan varmı
Cannim ne yaptin bebegin ne durumda umarim guzelnhaberler veririsn

Amn
Merhaba geç gördüm yazdığını günlerdir bende bu konuyu araştırıyorum, Perşembe günü Amniyosentez yapıldı sonuç için bekliyoruz. Ama doktorum da dahil bi çok kişiden bu şekilde çok sonuçlar alıp ense kalınlığından hiç birşey çıkmadığını görmüşler. İyisini de düşün kötüsünü de yanlız kalma, insan tek kalınca oku oku düşün daha beter oluyor. Bu süreçte elimizden birşey gelmiyo, hamile olduğunu unutma bebeğin seninle onun açısından hiç birşey değişmedi, yardımcı olabileceğim herşeyde yazabilirsin
Amniyosentez sonucunuz ne cikti iyi haberler insallaj

Kadınlar kulübüne yazdığım ilk mesajım...Allah hepimizin yavrularına sağlıkla bu dünyaya gözlerini açmayı ve hayırlı uzun bir ömür yaşamayı nasip etsin inşAllah...bizim de 12 haftalık kontrolümüzde 4,5mm ölçüldü ense kalınlığı,2 gün sonra gittiğimiz perinayolog 6,5 mm olarak ölçtü ve aldırma gibi bi niyetimiz olmadığı için testlerin çok anlamlı olmayacağını söyledi...içim yangın yeri gibi,sürekli bişeyler okuyarak teselli arıyorum kendime,bebeğimin sağlıkla doğması için dua ediyorum devamlı ama umutsuzluğa düştüğüm anlarda yine başa sarıyorum...desteğinize ihtiyacım var
Bebeginiz ne durumda ne yaptiniz ???

Bebeginiz ne durumda ne yaptiniz ???
Şu an 24.haftamızdayız...Ayrıntılı ultrasondan sonra herhangi bir test yaptırmayacağımı netleştirmiştim zaten kafamda...Teslim oldum Rabbime doğumu bekliyorum hayırla inşAllah...dualarınızı bekliyorum,ben de bu sıkıntı ya da başka sıkıntıları olan tüm anne adaylarına dua ediyorum inşaAllah...

Şu an 24.haftamızdayız...Ayrıntılı ultrasondan sonra herhangi bir test yaptırmayacağımı netleştirmiştim zaten kafamda...Teslim oldum Rabbime doğumu bekliyorum hayırla inşAllah...dualarınızı bekliyorum,ben de bu sıkıntı ya da başka sıkıntıları olan tüm anne adaylarına dua ediyorum inşaAllah...
Allah yardimcin olsun canim bbebegini sana bagislasin rabbim dualarim seninle biz vazgectik yavrumuzdan senvazgecme ne guzel... su anki durum nasil peki bebekte

Şu an 24. Haftayız ve ben artık hareketlerini çok net hissediyorum ☺️ Haftaya doktor kontrolüne gideceğim inşAllah,ayrıntılı ultrasonda organlarında bir sıkıntı görülmedi çok şükür ki,gelişimi de haftasına uygun olarak ilerliyor...Allahım inşAllah tez zamanda size de güzel haberler almayı nasip etsin,kaybettiğiniz bebeğiniz de cennetinde sizinle olsun inşAllah🤲

Şu an 24. Haftayız ve ben artık hareketlerini çok net hissediyorum ☺ Haftaya doktor kontrolüne gideceğim inşAllah,ayrıntılı ultrasonda organlarında bir sıkıntı görülmedi çok şükür ki,gelişimi de haftasına uygun olarak ilerliyor...Allahım inşAllah tez zamanda size de güzel haberler almayı nasip etsin,kaybettiğiniz bebeğiniz de cennetinde sizinle olsun inşAllah🤲
Allah razi olsun amin insallah🤲 sizin adiniza da cokccok sevindim rabbim bebeginizi size bagislasin🤲 ben hareket hissetmek ne onu bile bilmiyorum😔

Back
X