arkadaşlar bu siteye yeni üye oldum. Yardımınıza ihtiyacım var. 11 haftalık hamileyim ense kalınlığı 4.1 çıktı. iki doktora gittim ikisi de aynı şeyi söylediler. Benim merak ettiğim ense kalınlığı 4.1 çıkıp ta sağlıklı bebek sahibi olan var mı çevrenizde. moralim çok bozuk eşim de ben de çok üzüldük.
Merhaba. Benim de oğlumun ense kalınlığı 3.5 civarı çıkmıştı. Doktorum kendi hocasına yönlendirdi. O da ölçtü ve yüksek dedi. Ertesi gün plasentadan parça alıp kromozom testine yolladık. Ama olduğum amniyosente değil, yani zararlı birşey değil. Çok şükür birşey çıkmadı. Dediğim testi yaptırabilirsin. Şu an oğlum 4.5 yaşında cin gibi. Ama sen testleri yaptır korkma ihmal de etme.
iki farklı doktora daha gittim onlar ense kalınlığını 1.8 olarak ölçtüler. Bir hafta içinde bu kadar çok değişebilir mi şaşırdım kaldım. Birde yüksek ölçen doktorlardan biri profosör dü. Hangisine inansan şaşırdım kaldım. Ne üzülebiliyorum ne sevinebiliyorum. Allah kimseyi bu durumda bırakmasın. Umarım dediğiniz gibi benim bebeğim de sağlıklı çıkar.