Çok teşekkür ediyorum hamileliğim zehir oldu. Amniyosentez oldum ön sonuç temiz, asıl sonuçta büyük ihtimalle öyle gelirmiş organlarda sorun yok bu seferde amniyosentez yetmez micro array testi diyorlar delireceğimMerhaba canım
Öncelikle hamileliğin hayırlı olsun . Fetal dna yaptırdıysan bence amniyosentez yaptırma . Bana bi doktor 2,9 dedi diğer 4 dedi . Çok korkuttular . Zehir ettiler desem yeridir . Fetal dna temiz çıkmıştı bizimde . Oğlum doğdu çok şükür sağlıklı . İçini ferah tut . Şimdiden geçmiş olsun diyorum
Herşey aldırmak değil ki çocuğun yoğun bakım ihtiyacı olur vs.Çocuğu aldırmak istemiyosanız test yaptırmaya gerek yok bence zaten her şey sürekli temiz geliyosa aldırmayın vardır bir hayır
Merhaba benimde başımda şuan ben CVS yaptırdım maalesef sonuç kötü down sendromu dediler ona rağmen istemedim aldırmak herşey Allah'ın elinde ona teslim oldum.yaptirdinizmi siz anmiyonsentez sonuç nedirMerhaba geçen hafta ense kalınlığım 3,3 bu hafta 4 ölçüldü. Perinatoloji gittim organlarında bir problem yok. Fetal dnada trizomy 21-18-13 temiz geldi. Ama daha bir çok genetik hastalık varmış fetal dnada hepsi ortaya çıkamayacağı için amniyosentez önerdiler. 16. Haftamda amniyosentez yaptıracağım. Sizlerin başına böyle gelen var mı(((
Merhaba geçmiş olsun öncelikle ben fetal dna dan sonra, amniyosentezde oldum amniyosentezin ön sonucum normal geldi hızlıca 13,18,21, cinsiyet kromozomlarına bakılıyor asıl sonucumu daha almadım ama genetik doktoru aynı gelir büyük ihtimalle dedi o yüzden suan detaylı ultrasonu bekliyorum orda birde fetal eko çekilecekMerhaba benimde başımda şuan ben CVS yaptırdım maalesef sonuç kötü down sendromu dediler ona rağmen istemedim aldırmak herşey Allah'ın elinde ona teslim oldum.yaptirdinizmi siz anmiyonsentez sonuç nedir
Merhaba çok sağolun sizede çok geçmiş olsun rabbim herkese şafi ismiyle şifa versin inşaallahMerhaba geçmiş olsun öncelikle ben fetal dna dan sonra, amniyosentezde oldum amniyosentezin ön sonucum normal geldi hızlıca 13,18,21, cinsiyet kromozomlarına bakılıyor asıl sonucumu daha almadım ama genetik doktoru aynı gelir büyük ihtimalle dedi o yüzden suan detaylı ultrasonu bekliyorum orda birde fetal eko çekilecek
Merhaba sizi merak ettim sonuçlarınız geldi mi bebeğiniz siz nasılsınızÇok teşekkür ediyorum hamileliğim zehir oldu. Amniyosentez oldum ön sonuç temiz, asıl sonuçta büyük ihtimalle öyle gelirmiş organlarda sorun yok bu seferde amniyosentez yetmez micro array testi diyorlar delireceğim
Merhaba teşekkür ederim biraz geç oluyor ama kızım 6 aylık oldu çok sağlıklı şükürler olsun. Bende bu olayların üstüne birde son haftalarda gebelik zehirlenmesi geçirdim yani zor oldu ama şükür sonu güzel olduMerhaba sizi merak ettim sonuçlarınız geldi mi bebeğiniz siz nasılsınız
Maşallah sizin adınıza çok sevindim1 yıl olmuş…. Bu konuyu ileride bakan olursa diye göz yaşları içinde yazıyorum. Dualarım kabul oldu kızım şuan 6 aylık çok sağlıklı yanımda uyuyor
Ederim tabi kiiMaşallah sizin adınıza çok sevindimbana da dua edermisiniz bebeğim sağlıklı olsun sağlıkla doğsun sağlıklı bir şekilde kucağıma alayım
Turner sendromu sonucu riskli geldi maalesef..Ederim tabi kiiBir problem mi oldu sizinde
Çok sevindim bebeğinizi kucağınıza almanıza Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sağlıklı doğumlar nasip etsinMerhaba teşekkür ederim biraz geç oluyor ama kızım 6 aylık oldu çok sağlıklı şükürler olsun. Bende bu olayların üstüne birde son haftalarda gebelik zehirlenmesi geçirdim yani zor oldu ama şükür sonu güzel oldu
Çok teşekkür ederim. Sanırım birazda genetik etkisi olabilir annemde benden önce bir gebelik geçirmiş o gebeliğinde aşırı derecede ödem olmuş ayağı 37 den 40 a çıkmış tabi 30 yıl önce anlaşılmamış. Bende ilk 25. Haftalarda tansiyonum 13-14 gibi yükselmeye başladı normal hayatımda tansiyonum 11 falandır. Doktorum şüphelendi önlem almaya çalıştı. Tansiyon bebeği besleyen damarlara zarar verdi direnç başladı ve en önemlisi idrarda proteinde başlarsa zehirlenme diyorlar. Benim idrarda protein 35. Haftada başladı zaten her hafta idrar istedi doktorum şüphelendiği için çıkınca o zaman zehirlenme dediler 37de doğuma girdim benim biraz ayaklarımda ödem oldu başka sıkıntım olmadı şanslıydım yani bazı sitelerde çoook daha kötü şeylerde okuduğum oldu maalesef onları yazmak istemiyorumÇok sevindim bebeğinizi kucağınıza almanıza Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın sağlıklı doğumlar nasip etsinbu gebelik zehirlenmesi neden ve nasıl oluyor bize blgi verir misin?
Ay canım benim gözlerim dolarak yazıyorum gerçekten. Allah bağışlasın Allah güzel günlerini göstersin inşallah1 yıl olmuş…. Bu konuyu ileride bakan olursa diye göz yaşları içinde yazıyorum. Dualarım kabul oldu kızım şuan 6 aylık çok sağlıklı yanımda uyuyor
Çok teşekkür ederim güzel dilekleriniz içinAy canım benim gözlerim dolarak yazıyorum gerçekten. Allah bağışlasın Allah güzel günlerini göstersin inşallah
Fetal sonucunda mı Amniyosentez sonucunuzda mı?Turner sendromu sonucu riskli geldi maalesef..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?