- 5 Ekim 2024
- 361
- 46
- 13
- 29
- Konu Sahibi papatya _fal
Kızlar enseden vuran bir ağrım var başıma vuruyor egilemiyorum bile niye böyle oldum acaba içim ürperiyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dünden beri böyleyim tansiyon aletim yok evde ıslak saçla yattım odanın cami açıktı ceyranda mi kaldım acabaTansiyon olabilir mi acaba![]()
Tansiyon aletiniz varsa bir ölçün
Bilemedim, olabilir deDünden beri böyleyim tansiyon aletim yok evde ıslak saçla yattım odanın cami açıktı ceyranda mi kaldım acaba
Teşekkür ederim canım benim buraya yazınca biraz rahatlıyorumBilemedim, olabilir de
Bence devam ederse doktora gidin
Çok geçmiş olsun![]()
Yok kız Allah seniYeni mi seviştiniz ondan mı acaba yine?
Rica ederimTeşekkür ederim canım benim buraya yazınca biraz rahatlıyorum
Yoksa sebep bu muYok kız Allah seni![]()
Kız yok üşütmusum herhalde hala geçmedi gece uyuyamadımRica ederim![]()
Yoksa sebep bu mu![]()
Ay böyle bir şey yok çok canım yanıyorGeçmiş olsun. Ekran sürenizi gözden geçirin, uzun süreli telefon kullanımı ( kafanın aldığı pozisyonla ilgili olarak) da boyun ağrılarına sebep oluyor
Teşekkür ederim canım benim boğazlarımda ağrıyorBilemedim, olabilir de
Bence devam ederse doktora gidin
Çok geçmiş olsun![]()
Islak saç cereyan boynunuz tutulmuş demek. Boynunuzu koruyun sıcak duş ve kas gevşetici sürün, birkaç güne düzelir
Evet cnm zeytin yağıyla ovulacak bakem
Nerene giriyorbende de ara ara ayni bolgeye agri giriyor abartmiyorum ilac almazsam gunumu zehir ediyor![]()
Kız niye öyle dedinBence boşannNot:doktorum
sinüzit olabilir miDünden beri böyleyim tansiyon aletim yok evde ıslak saçla yattım odanın cami açıktı ceyranda mi kaldım acaba
Evet var ama boyun dan vurur musinüzit olabilir mi