Ensede sac bitimi ile ense arası şişlik .. Yasayan var mı delircem

Cvpplssss

Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
70
Puanlar
8
Lenf mi bilmiyorum ama acayip korkuyorum Doktora gidemiyorum korkumdan girmeyince de içim içimi yıyor. Nedir bu şişlik yag bezı falan degıl oynamıyo çünkü yayvan bir şişlik. Sğrekli elim oraya gidiyor bir Küçülüyor sanki diyorum bir büyüyor gibi geliyor ödüm kopuyo

Doktora neden gitmiyorsunuz ki, hastalıktan değil geç kalmaktan korkun demişler burada kim ne derse boş, en sağlıklı olan dra gitmeniz

Lenf mi bilmiyorum ama acayip korkuyorum Doktora gidemiyorum korkumdan girmeyince de içim içimi yıyor. Nedir bu şişlik yag bezı falan degıl oynamıyo çünkü yayvan bir şişlik. Sğrekli elim oraya gidiyor bir Küçülüyor sanki diyorum bir büyüyor gibi geliyor ödüm kopuyo
Nasıl bişey tam olarak

Nasıl bişey tam olarak
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Görselde işaretlediğim yerde yayvan bir şişlik. Net fındık gibi diyemiyorum çünkü öyle net değil görselde Işaretlediğim yerde var. (Foto bana ait değildir)

Eklentiler

• IMG_20260522_222302_851.webp
    IMG_20260522_222302_851.webp
    18,2 KB · Görüntüleme: 97
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Görselde işaretlediğim yerde yayvan bir şişlik. Net fındık gibi diyemiyorum çünkü öyle net değil görselde Işaretlediğim yerde var. (Foto bana ait değildir)
Ne zamandır var
Bastırınca acıyor mu
Sert mi yumuşak mı

Ayrı yok taş gibi sert de değil ama yumuşak da değil

Aynı şeyi yaşadım geçen yıllarda
Dr a gittim,normal dedi
Yakın zamanda grip olduysanız veya başınızda çikan küçük bir sivilceden bile orada bu tarz şişlikler olabilir dedi dr
Ama siz yinede rahat hissetmiyecekseniz bi dr a gidin

Ağrı yapıyor mu? Geçmiş olsun içini ferah tut basit bişeydir insaAllah

Ağrı yok yazmışsınız yeni farkettim kusura bakmayın.

Aynı şeyi yaşadım geçen yıllarda
Dr a gittim,normal dedi
Yakın zamanda grip olduysanız veya başınızda çikan küçük bir sivilceden bile orada bu tarz şişlikler olabilir dedi dr
Ama siz yinede rahat hissetmiyecekseniz bi dr a gidin
Gecti mi sizin peki? Sac diplerimde egzama var bir de yakında diş ağrısı cektım ondan mı bilmiyorum ama gunlerdir aynı ne küçüldü ne büyüdü duruyor öyle

Gecti mi sizin peki? Sac diplerimde egzama var bir de yakında diş ağrısı cektım ondan mı bilmiyorum ama gunlerdir aynı ne küçüldü ne büyüdü duruyor öyle
Dikkatli kontrol edersem ara ara farkediyorum yine ama dr normal dedigi icin uzerine düşmedim

Back
X