- Emoji Skoru
- 70
- Puanlar
- 8
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasıl bişey tam olarakLenf mi bilmiyorum ama acayip korkuyorum Doktora gidemiyorum korkumdan girmeyince de içim içimi yıyor. Nedir bu şişlik yag bezı falan degıl oynamıyo çünkü yayvan bir şişlik. Sğrekli elim oraya gidiyor bir Küçülüyor sanki diyorum bir büyüyor gibi geliyor ödüm kopuyo
Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Görselde işaretlediğim yerde yayvan bir şişlik. Net fındık gibi diyemiyorum çünkü öyle net değil görselde Işaretlediğim yerde var. (Foto bana ait değildir)Nasıl bişey tam olarak
Ne zamandır varMerhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Görselde işaretlediğim yerde yayvan bir şişlik. Net fındık gibi diyemiyorum çünkü öyle net değil görselde Işaretlediğim yerde var. (Foto bana ait değildir)
Ağrı yapıyor mu? Geçmiş olsun içini ferah tut basit bişeydir insaAllahMerhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Görselde işaretlediğim yerde yayvan bir şişlik. Net fındık gibi diyemiyorum çünkü öyle net değil görselde Işaretlediğim yerde var. (Foto bana ait değildir)
Ağrı yok yazmışsınız yeni farkettim kusura bakmayın.Merhaba yeni gördüm kusura bakmayın. Görselde işaretlediğim yerde yayvan bir şişlik. Net fındık gibi diyemiyorum çünkü öyle net değil görselde Işaretlediğim yerde var. (Foto bana ait değildir)
Gecti mi sizin peki? Sac diplerimde egzama var bir de yakında diş ağrısı cektım ondan mı bilmiyorum ama gunlerdir aynı ne küçüldü ne büyüdü duruyor öyleAynı şeyi yaşadım geçen yıllarda
Dr a gittim,normal dedi
Yakın zamanda grip olduysanız veya başınızda çikan küçük bir sivilceden bile orada bu tarz şişlikler olabilir dedi dr
Ama siz yinede rahat hissetmiyecekseniz bi dr a gidin
Dikkatli kontrol edersem ara ara farkediyorum yine ama dr normal dedigi icin uzerine düşmedimGecti mi sizin peki? Sac diplerimde egzama var bir de yakında diş ağrısı cektım ondan mı bilmiyorum ama gunlerdir aynı ne küçüldü ne büyüdü duruyor öyle
Sizin ne kadar büyüktü?Dikkatli kontrol edersem ara ara farkediyorum yine ama dr normal dedigi icin uzerine düşmedim