• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ensem,boynum sırtım ve kolum çok ağrıyor

cottonsugar

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2011
5.033
1
106
İstanbul
Arkadaşlar merhaba,
Benim 3 senedir ensem,boynum çok feci şekilde ağrıyor:( ve artık agrı sırtımda da var inanın hiç birşeyden zevk alamaz oldum.
fizik tedavi gördüm ne kas gevseticiler içtim sürdüm hala ki kullanıyorum hiç bir yararı olmadı hatta zararı 10 kilo oldu:(((
bana yardımcı olacak biri varmı yorumlarınızı bekliyorum şu iyi geldi bana diyen birileri varmıııı?????

neden kimse cvp yazmıyor arkadaşalr yorumlarınızı bekliyorumm

Son düzenleme:
Sıcak kürler yap, kaplıcalara git, eğitimli kişilere masaj yaptır, stresden uzak dur. Her önüne gelene ovdurma. Hayatın sanırım çok stresli. Bir psikiyatrist desteği alabilirsin. Son durumunu yazarsan sevinirim. Her derdin bir çaresi vardır.

Benim tam 10 senedir böyle dediğin gibi içmediğim ilaç kalmadı
Masajda yaptırdım geçmiyo bir türlü nedeni yok
Bende bununla yaşamaya alıştım sayılır yorgun oluyorum sürekli ve halsizim
Hayattan tat alamıyorum sen çaresini bulursan banada mesaj at ltfen..
Günlük yaşantımı çok etkiliyo dışarı çıkmak istemiyorum yorgun oldugumdan işte zor yapıyorum :59:

Günlük yaşantımı çok etkiliyo dışarı çıkmak istemiyorum yorgun oldugumdan işte zor yapıyorum :59:

Uzman masaj mı yaptırdın

bnde ölee bugün işe şimdi geldim geceden beri geberiyorum yaaaaaa çaresi yokk:5::5::5::5:

canım bence şikayetine göre boyun fıtığı gibi bişey olabilir. aynı belirtileri verir çünkü iyi bir beyin cerrahına git. gitmediysen tabi. çekilen emar sonucuna göre değerlendirilir. geçmiş olsun . büyük olasılıkla boyunda sinir sıkışması olabilir bunun nedenide ya fıtıktır yada ters bir harekettendir. doktora gitmen lazım mutlaka. geçmiş olsun.

NOT : SAKIN SENİ KORKUTMAYIM ÇÜNKÜ BU SADECE BENİM DÜŞÜNCEM

Uzman masaj mı yaptırdın

Evet canım yağlarla uzman masaj
Pisikolojik oldugunu düşünüyorum bende
Pisikiatrise gittim depresyondasın dedi bir ilaç verdi kullanmadım ama
Uykuda yaparmış zaten kalkamıyorum yataktan içersem beni kürekle kazırlar artık...

canım bence şikayetine göre boyun fıtığı gibi bişey olabilir. aynı belirtileri verir çünkü iyi bir beyin cerrahına git. gitmediysen tabi. çekilen emar sonucuna göre değerlendirilir. geçmiş olsun . büyük olasılıkla boyunda sinir sıkışması olabilir bunun nedenide ya fıtıktır yada ters bir harekettendir. doktora gitmen lazım mutlaka. geçmiş olsun.

NOT : SAKIN SENİ KORKUTMAYIM ÇÜNKÜ BU SADECE BENİM DÜŞÜNCEM

Ben çok gittim canım kimse böyle bir nedenden bahsetmedi filimler tahliller yapıldı
Hatta kanser belirriside böyle oluyormuş dr çok korktum ama kötü birşey çıkmadı dedi
Kas gevşetici verdi
Bir pisikiatrisin video sunu izledim kronik yorgunlukmuş adı çagın hastalığı
Yurt dışındada yaygın ama tedavisi ciddiye alınıyormuş ama türkiyede gidince bi dövmedikleri kalıyo

Görümceminde boyun ağrıları vardı...doktor boyunda düzleşme var demiş fizik tedavi vermiş...yada boyun fıtığı olabilir...bir röntgen emar çekilerek bakılırsa sonuca daha çabuk ulaşılır gibime geliyor...geçmiş olsun sizlere....

Görümceminde boyun ağrıları vardı...doktor boyunda düzleşme var demiş fizik tedavi vermiş...yada boyun fıtığı olabilir...bir röntgen emar çekilerek bakılırsa sonuca daha çabuk ulaşılır gibime geliyor...geçmiş olsun sizlere....

canm zaten boyunda düzleşme var o kesin mr çekildi.
fıtık baslangıcı da

Arkadaşlar merhaba,
Benim 3 senedir ensem,boynum çok feci şekilde ağrıyor:( ve artık agrı sırtımda da var inanın hiç birşeyden zevk alamaz oldum.
fizik tedavi gördüm ne kas gevseticiler içtim sürdüm hala ki kullanıyorum hiç bir yararı olmadı hatta zararı 10 kilo oldu:(((
bana yardımcı olacak biri varmı yorumlarınızı bekliyorum şu iyi geldi bana diyen birileri varmıııı?????

neden kimse cvp yazmıyor arkadaşalr yorumlarınızı bekliyorumm

bundan yaklaşık 2 yıl önce her türlü tahlil,röntgen,MR,EKG...vs yapıldı ki fiziksel herhangi bir problemim var mı diye. ama hayır...her şey yolundaydı ama omzum boynum ve sırtım çok ağrıyordu. özellikle canım sıkkın olduğunda veya kötü bir haber aldığımda anında boynum sırtım vs aşırı derecede sertleşiyordu. en sonunda "fibromiyalji" teşhisi kondu. KK'da fizik tedavi ve rehabilitasyon başlığı adı altında bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşanlar var. bi oku derim...........
geçmiş olsun

Son düzenleme:
bundan yaklaşık 2 yıl önce her türlü tahlil,röntgen,MR,EKG...vs yapıldı ki fiziksel herhangi bir problemim var mı diye. ama hayır...her şey yolundaydı ama omzum boynum ve sırtım çok ağrıyordu. özellikle canım sıkkın olduğunda veya kötü bir haber aldığımda anında boynum sırtım vs aşırı derecede sertleşiyordu. en sonunda "fibromiyalji" teşhisi kondu. KK'da fizik tedavi ve rehabilitasyon başlığı adı altında bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşanlar var. bi oku derim...........
geçmiş olsun

bu baslıgın aynısı fizik tedavide var benim ama yardımcı yorum göremedm herkes agrısını söylemiş yada görmemiştir nereye bakmam gerekiyor??

bu baslıgın aynısı fizik tedavide var benim ama yardımcı yorum göremedm herkes agrısını söylemiş yada görmemiştir nereye bakmam gerekiyor??
akupunkturdan bahsetmişler o başlık altında. bazılarına iyi geliyormuş. ben küçük bi ilçede yaşıyorum ve doğal olarak öyle bir imkanım yok. belki sizin yaptırma fırsatınız vardır :34:

Ağrıları geçiremeyecek bir profosyonel masaj yok kızlar ama bu masajı yaptırabilcek durumda değiliz çoğumuz. Bu yüzden masajı kolaylaştırıcı ürünler kullanabilirsiniz biz ailecek evde heat lotion kullanıyoruz. Ağran bölgeye masaj yaparak uyguladığınızda tam ağrıyan nokta önce yanmaya başlıyor sonra da hafifleyip geçmeye başlıyor. Annem migren ağrıları için bile kullanıyor kesinlikle öneriyorum canım

Back
X