- Konu Sahibi cottonsugar
-
Benim tam 10 senedir böyle dediğin gibi içmediğim ilaç kalmadı
Masajda yaptırdım geçmiyo bir türlü nedeni yok
Bende bununla yaşamaya alıştım sayılır yorgun oluyorum sürekli ve halsizim
Hayattan tat alamıyorum sen çaresini bulursan banada mesaj at ltfen..
Günlük yaşantımı çok etkiliyo dışarı çıkmak istemiyorum yorgun oldugumdan işte zor yapıyorum
Benim tam 10 senedir böyle dediğin gibi içmediğim ilaç kalmadı
Masajda yaptırdım geçmiyo bir türlü nedeni yok
Bende bununla yaşamaya alıştım sayılır yorgun oluyorum sürekli ve halsizim
Hayattan tat alamıyorum sen çaresini bulursan banada mesaj at ltfen..
Günlük yaşantımı çok etkiliyo dışarı çıkmak istemiyorum yorgun oldugumdan işte zor yapıyorum
Sıcak kürler yap, kaplıcalara git, eğitimli kişilere masaj yaptır, stresden uzak dur. Her önüne gelene ovdurma. Hayatın sanırım çok stresli. Bir psikiyatrist desteği alabilirsin. Son durumunu yazarsan sevinirim. Her derdin bir çaresi vardır.
Uzman masaj mı yaptırdın
canım bence şikayetine göre boyun fıtığı gibi bişey olabilir. aynı belirtileri verir çünkü iyi bir beyin cerrahına git. gitmediysen tabi. çekilen emar sonucuna göre değerlendirilir. geçmiş olsun . büyük olasılıkla boyunda sinir sıkışması olabilir bunun nedenide ya fıtıktır yada ters bir harekettendir. doktora gitmen lazım mutlaka. geçmiş olsun.
NOT : SAKIN SENİ KORKUTMAYIM ÇÜNKÜ BU SADECE BENİM DÜŞÜNCEM
Görümceminde boyun ağrıları vardı...doktor boyunda düzleşme var demiş fizik tedavi vermiş...yada boyun fıtığı olabilir...bir röntgen emar çekilerek bakılırsa sonuca daha çabuk ulaşılır gibime geliyor...geçmiş olsun sizlere....
Arkadaşlar merhaba,
Benim 3 senedir ensem,boynum çok feci şekilde ağrıyorve artık agrı sırtımda da var inanın hiç birşeyden zevk alamaz oldum.
fizik tedavi gördüm ne kas gevseticiler içtim sürdüm hala ki kullanıyorum hiç bir yararı olmadı hatta zararı 10 kilo oldu((
bana yardımcı olacak biri varmı yorumlarınızı bekliyorum şu iyi geldi bana diyen birileri varmıııı?????
neden kimse cvp yazmıyor arkadaşalr yorumlarınızı bekliyorumm
bundan yaklaşık 2 yıl önce her türlü tahlil,röntgen,MR,EKG...vs yapıldı ki fiziksel herhangi bir problemim var mı diye. ama hayır...her şey yolundaydı ama omzum boynum ve sırtım çok ağrıyordu. özellikle canım sıkkın olduğunda veya kötü bir haber aldığımda anında boynum sırtım vs aşırı derecede sertleşiyordu. en sonunda "fibromiyalji" teşhisi kondu. KK'da fizik tedavi ve rehabilitasyon başlığı adı altında bu konuyla ilgili tecrübelerini paylaşanlar var. bi oku derim...........
geçmiş olsun
akupunkturdan bahsetmişler o başlık altında. bazılarına iyi geliyormuş. ben küçük bi ilçede yaşıyorum ve doğal olarak öyle bir imkanım yok. belki sizin yaptırma fırsatınız vardırbu baslıgın aynısı fizik tedavide var benim ama yardımcı yorum göremedm herkes agrısını söylemiş yada görmemiştir nereye bakmam gerekiyor??
akupunkturdan bahsetmişler o başlık altında. bazılarına iyi geliyormuş. ben küçük bi ilçede yaşıyorum ve doğal olarak öyle bir imkanım yok. belki sizin yaptırma fırsatınız vardır
akupunkturdan bahsetmişler o başlık altında. bazılarına iyi geliyormuş. ben küçük bi ilçede yaşıyorum ve doğal olarak öyle bir imkanım yok. belki sizin yaptırma fırsatınız vardır
ayy bulamadım kii:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?