Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Ya kardeş bu kadar önemli bir konuda hiç olmazsa bir sağlık ocağına gidilir benim bildiğim, siz foruma yazıyorsunuz... Burdan nasıl nalaşılırki sizin durumunuzun ciddiyeti ??
sonuçta iz olmayınca sorayım dedim...herkes ısırsaydı kolayca eline gelmezdi ve dolaşmazdı diyince içim rahatladı çok şükür bişi de olmadı...herkese yorumları için teşekkür ederim...
isirsa zor cikarirdin hemen eline gelmezdi ama yne de boyle ciddi vakalarin goruldugu bir durum icin doktora gorun derim; sonra ortaya birsey ciksa Allah korusun pisman olma
eline aldıgında canlımıydı hala ???
sölenenler gibi ısırmış olsaydı iz olurdu ve kafası gömülü olurdu asla çıkaramazdın kopmadan..
yinede doktora görün bence cnm geçmiş olsun..
teşekkürler kızlar yorumlarınız için 6 ay geçti üzerinden ALLAH a şükür korkulan başa gelmedi...tabiki bende katılıyorum ısırma vakalarında dr a gidilmesine