- 27 Temmuz 2013
- 2.838
- 1.165
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bence yaptırma tatlım ben zamanında yaptırdım ve yaptırdıkça tüyler gittikçe sertleşerek çıkmaya rengi de koyulaşmaya hatta daha sonra batık yapmaya başladı erkek sakalı gibi olmuştu resmen kendimi çok kötü hissediyordum bu arada bende de pcos var şimdi doktor yönlendirmesiyle lazere başladım ama tedavi de şart yoksa lazer de pek bir işe yaramıyor maaleseff
Peki sen nerendeki tüyleri almıştın? Ya ama şuanda baya kötü görünüyor yüzümü ellememeye karar verdim 1 ay sonra mezuniyetim var ve elbise bile kafama göre alamıyorum saçımı toplayamıyorum okulda
yanaklarımda ve biraz da boynuma doğru vardı canım çene kısmında aldırdığıma pişmanım keşke o zaman tedaviye başlasaydım
şuan lazere gidiyorum bunun öncesinde bir klinikte alexsandrite cihazına giriyordum şehir değişikliği nedeniyle şuan hastaneye gidiyorum ve NDyag cihazını kullanıyorlar alexte daha memnundum şimdi tüylü tüylü dolaşıyorum resmen sinirim ve moralim bozuluyo ama neymiş alex çok inceltmiş NDyag kesin çözümmüş görücez bakalım 2 kere girdim 3.de de hala dökülme olmazsa s.çarım NDyag ına ömür boyu alexe girerim daha iyi
Bu cihazlarda hangisi en iyi peki ve aciyor mu acaba? atis yaparken ben aslinda tvde gordum bi cihaz cikmis evde yapilabilen bir lazer cihazi onu mu alsamki biraz tuzlu ama daha rahat olurum ve istedigim zaman kullanirim diye dusunuyorum