Saç Uzatma Yöntemleri ENTELE! kullanan,kullanmak isteyen herkes buraya!

entele saçınızı uzattımı?

• evett

OY: 0 0,0%
  • hayır

OY: 0 0,0%

• Ankete Katılan
    2
  • Anket Kapalı .

melekcadi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2011
1.080
2
66
İzmir
Arkadaşlar 1 ay önce entele aldım merak edip ama daha uygulayamadım tereddütlerimden dolayı... ne kullanmayı biliyorum her sitede farklı bir yöntem, ne de tam bi bilgi bulabildim.Cidden kullanıp yararını görmüş biri bana ve diğer merak eden arkadaşlarımıza yardımcı olabilirmi?

Kızlar çevrenizde kullanan gerçekten yararını gören yada duyduğunuz bişeyde yokmu kesin ve net bilgiler istiyorum başlamak için.

canm ya boşver entele zararlı bir şey diyolar. hem sen bi sürü bakım yapıyorsun saçlarına çok yorma bak kızıyorum sana

canm ya boşver entele zararlı bir şey diyolar. hem sen bi sürü bakım yapıyorsun saçlarına çok yorma bak kızıyorum sana

canım aldım artık bayadır bekliyorum biri sonuç aldığını ve kesin nasıl yapıcağımı anlatırsa sinemaki kürüne ara verdiğim hafta başlamak istiyorum.

canım aldım artık bayadır bekliyorum biri sonuç aldığını ve kesin nasıl yapıcağımı anlatırsa sinemaki kürüne ara verdiğim hafta başlamak istiyorum.

peki canım burdaki topicleri karıştırdın mı ? hangi bakımları uyguluyorsun anlatsana? uzama elde edebildin mi

peki canım burdaki topicleri karıştırdın mı ? hangi bakımları uyguluyorsun anlatsana? uzama elde edebildin mi

karıştırdımda canım çok eskiden kullananlar var diğer kürler gibi değil biraz riskli ya kullanmış biriyle birebir konuşmak benim amacım.. şuan sadece sinemaki ve mayoneze devam ediyorum canım lavantayı bıraktım..

uzama oluyor ben dip boya yaptırmıyorum 2 aydır baya 4 cm kadar dip var şuan hatta rahatsız oluyorum ama biraz daha dayanıcam okul açılmadan artık boyatırım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…