• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Enteresan kıyafetlerss İNDİRİMMSS 10.cu sayfaya gel

yok yaw ne bitsin :30: azıcık hafifledi rafların sıkışıklıgı:1: şort olabilir aslında ölçü vereyimmi? sırtı dantelliler küçük ama:30: senin çeyizlerde çok güzel öncelik kızımın eşyaları:10:bol bereketli kazançlar dilerim bende sana:16:

beyaz adil ışık elbise ,kahverngi önü pul işli boyundan baglamalı üst ,beyaz straplez ve üstü yeşil çizgili elti siyah etek satılmıştır.alan arkadaşlarımız güle güle kullansınlar..:46:

kendinden şallı factogömlek collezion yeşil leopar desenli elbise tunik rodi deniz şortu satılmıştır alan arkadaşımız güle güle kullansın

evet arkadaşlar devam 3 parça alana 1 tişört yada tayt hediye:13::13::13::16:

kahverngi olan satıldı beyaz duruyor .beyazda beden yazmıyor ama 38e oluyor.2 tane daha begenirseniz tişört veyahut tayt hediyem var:D

kırmızı straplez yandan kesim üst-2,5 tl
saks mavi denizci dügmeli üst-5 tl
beyaz straplez boyundan baglamalı taşlı dökümlü üst-6 tl
lacivert sırtı dantelli üst-4 tl

bunlari da begendim... hepsi 38 beden mi bunlarin?

bunlari da begendim... hepsi 38 beden mi bunlarin?[/QUOTE
evet 38 bedenler kırmızıda 36 yazıyor fakat yurtdışı kalıp 38e olyor beyaz taşlıdada large yazıyor oda 38 kalıp hepsi 38 yani:D

yukarda satıldı dedigim kotlar ve elbise satılmamıştır .hala şatıştadır:40:

biliom cok soru sordum ama :26: birsey daha sorcam bahcivan kot satildi mi? bir de beyaz elbise icini gosteriyor mu?

bahçıvan kot satılmadı :40: beyaz yukarda sordugunuz beyaz astarsız göstermiyo desem yalan olur çok net olmasda gösterir.daha soru varsa alabilirim sorun degil:34:

bahcivan kot - 8 tl

bunlari almayi dusunuyorum 25,5 tl oluyor son fiyat ne olur? odemeyi nasil yapmam gerekiyor?

Back
X