ben aktardan aldım umarım içebilirimya bak iyi olmuş boşa gitmedi mapus süresi kısa sürdü zaten
karamurat benim yap bence
4
bende aldım bitmişti kutuda olan demleme yeşilçay alıyorum ben bergamot aromalı onun tadı güzel oluyor seviyorum
Ay bi bak olmaz olsun böyle çirkin şeylerAaa yok gormedim yaa tüh ama sabah gayli konu vardi
aktardan yeşilçay almadım hiç umarım seversin demleyince içine birkaç damla limon damlatıp dene birde içemezsen ben öyle daha çok seviyorum belki sende seversinben aktardan aldım umarım içebilirim
Ay bi bak olmaz olsun böyle çirkin şeylertöbe töbe
yok onu ben düşünüyorum tatlımşaka bi tarafa avatarında nickin de çok güzel
tadı nasıl
karamurat benim yap bence
tamam sabah akşam mı içiyorsun yoksa canın istedigin de miaktardan yeşilçay almadım hiç umarım seversin demleyince içine birkaç damla limon damlatıp dene birde içemezsen ben öyle daha çok seviyorum belki sende seversin
acayip ödem var zatenTeşekkürler:))
Pek guzel değil ama soda su ve limon suyuyla karıstırıp bir seyler yapıyorlar ödem attırıyormus soda alim bide öyle denicem
Bak bakalım peşindeyimBen azcik bdvye falan bakayim heheeh
Link ver bakayim haaa su siyasetteki.mi?? Toplu tasima araclarini mi diyosun yoksa?kocam gormeden baktim hahaha
Bak bakalım peşindeyim
hiç olacak iş değil dimi ama
anamm ne zamn geldin sen.. Niye çabuk bitti cezan. Bi kaç gunu ddha gozden çıkardıydıkKiz bana hos geldin dimek yok mu
anamm ne zamn geldin sen.. Niye çabuk bitti cezan. Bi kaç gunu ddha gozden çıkardıydık
( hoşgeldin tatlımmn)
Şaka şakaHer sucu benim üstüme atıyolarda ondan dedim
nerden yazdın ki kazene.. Banlıyken nası girdin siteyeHaksiz bir ceza oldugu icin ve ben de haksizliga gelemedigim.icin kazene yazdim. Kazen de sagoslun beni hakli buldu ve geldim cicimhos buldummmm
Kız senin patini yesinler
tamam hemen geliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?