- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Hos buldumhahahaha yok kizzzzz olurmu hicc
Iyi bari hosgeldinnnn
Eskilerin fıkraları işde.mantıklı bi son yok:) süzme salak olmuş, örgüden süzülmüş ya:)
bir hafta sonuna mı neeeyyHer gün yapıyor olsalar ya da tek seferde iki tane kullanıyor olsalar yetmez ama. :)
Bazen bir haftasonuna bile yetmeyebilir. :)
Annende düzgün bir yere saklasaymis.ben öğle arası eve giderken hızlı hızlı bir gidiyorum ayağım kaydı güm yerdeyim.yerdeki prezervatife basıp düşmüşüm sen hem dağıt kullansınlar gene seni bulsunKüçükken bende evde bulmuştum bir sürü herhalde bir yerden gelmişti:)balon yaptım bide içine su doldurdum .arkadasları cagırdım içine su doldurup şişmiş balonları asagı atmışdık balkondanasagıda esnaflar.şimdi düşünüyorumda annemler beni reddetse yeriymiş:) rezil olmuşlardır herkese:)
Bende kavga etmelerine takilmadim zaten kız kiskandim galibaBaloncu geldi hanımmbenimki gelsinde diyeyim utan utan menepozdaki insanları gör onlar kadar olamıyoruz
alınca da poşet yok mu ayy ben bunu nereye koyuyum diyorlar fazla ver demeye utanmıyor hatun.geline verdiklerini hiç sanmam geline bile olsa insan istemeye utanır be.bakanlık malı diye yazıyor satamazlar.bir ara 3 4 ay gelmedi hergün kavga ettiler bizleanladık tamam kocan var
bu yorumu okuyunca sağlık ocağında çalıştığını tahmin ettim ebeymişsinbence depresyona girme ya onlar bedava bulduk diye alıyorlardır sürekli birde belki aman nasılsa yaşlıyım ben diye kızına gelinine falan dağıtıyordur ay düşündümde parayla satıyor olmasınlar ha yoksa başka açıklaması olamaz
Belki de hergun islerine yariyodurMerhaba hanımlar çok yogundum bugün almış başınızı gitmissiniz yine.
halka açık soru soruyorum aylık 12 tane verdiğim prezervatifler yetmiyor diye kavga ediyor kocaman kadınlar benle.güne böldüğümde ortalama 2 yada 3 günde bir ilişki olursa yetiyor ayda 12 tane ama yetmiyor fazla ver diye kavga ediyorlar.menapoz yaşı gelmiş teyze bile benden sık ilişkiye giriyor depresyona soktular beni bugün
bir hafta sonuna mı neeeyy
Annende düzgün bir yere saklasaymis.ben öğle arası eve giderken hızlı hızlı bir gidiyorum ayağım kaydı güm yerdeyim.yerdeki prezervatife basıp düşmüşüm sen hem dağıt kullansınlar gene seni bulsun
Bende kavga etmelerine takilmadim zaten kız kiskandim galiba
alınca da poşet yok mu ayy ben bunu nereye koyuyum diyorlar fazla ver demeye utanmıyor hatun.geline verdiklerini hiç sanmam geline bile olsa insan istemeye utanır be.bakanlık malı diye yazıyor satamazlar.bir ara 3 4 ay gelmedi hergün kavga ettiler bizle[/QU
kim bu teyzeler sen onlara neden prazervatif veriyorsunMerhaba hanımlar çok yogundum bugün almış başınızı gitmissiniz yine.
halka açık soru soruyorum aylık 12 tane verdiğim prezervatifler yetmiyor diye kavga ediyor kocaman kadınlar benle.güne böldüğümde ortalama 2 yada 3 günde bir ilişki olursa yetiyor ayda 12 tane ama yetmiyor fazla ver diye kavga ediyorlar.menapoz yaşı gelmiş teyze bile benden sık ilişkiye giriyor depresyona soktular beni bugün
okuldan geldim ev yemek cocuk falan anca.. ozledin mi kiz beniDark_Paradise nörüyon gülüm hiç görünmedin bugün
Belki de fantaziBir soru daha kadınlar menopozluysa niye prazervatif kullanıyorlar
hamile kalacak halleri yok ya
menopozlu teyzeler kullanıyorlarmışamanin ben burda yokken +18 e acilmisiz ne prezervatifi
kavanozlara geciriyorlardirbence sen bir araştırma yap..bu normal birşey değil...ne için kullanıyorlarmış..allah bilir abuk ve çok komik birşey için kullanıyorlardır :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?