- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Canim cildiye doktoruna git bir yag var duş sonrasi sürülen son haftalar benimde catlamaya baslayinca gitmistim o yagdan verdi e zaneden aldim öyle kaldı kullaninca yoksa catlayacakti karnim dün karnimi gördü ablamin gorumcesi ayyy maşallah dedi onunda göbek ve çatlak var çok şükür bende ikiside yokgünaydın kızlar
hayırlı sabahlar
kim -neden mapuslara düştü gene ?
karnımda çatlaklar başladı depresyondayım
Bu kadar ne konusmussunuz ya?
He ya galiba öyle dün bende banlancam diye korkmuştum ama yırttıkKk sakin. .
Hep banlı kızlar. .
gece hepicimiz yokuz amamerakta bırakma bizi apla
Yaa geceleri ben
olmuyorum uyuyorum hep kaçırıyorum ayıplı sexli konuları
Bu kadar ne konusmussunuz ya?
Canim cildiye doktoruna git bir yag var duş sonrasi sürülen son haftalar benimde catlamaya baslayinca gitmistim o yagdan verdi e zaneden aldim öyle kaldı kullaninca yoksa catlayacakti karnim dün karnimi gördü ablamin gorumcesi ayyy maşallah dedi onunda göbek ve çatlak var çok şükür bende ikiside yok
Hayallerim hayal oldu
Bu aradaHanimKelesimiGetir abla küsmüyüz
Kızlar hem bdv hem siyaset bir de geyiğe yazamıyorum ben :) bi de pek geyik muhabbeti yapabilen o sayfaların hızına yetişen biri değilim.yasliyim,koskoca 32 yaşındayım yoruluyorum :))))
O zaman sorumu sorayım kk da bir uye kızlar sevgilim göbek deliğime boşaldı spermler delikten geçip hamile kalmış miyimdir diye sormuştu. Sizce ?
Kızlar hem bdv hem siyaset bir de geyiğe yazamıyorum ben :) bi de pek geyik muhabbeti yapabilen o sayfaların hızına yetişen biri değilim.yasliyim,koskoca 32 yaşındayım yoruluyorum :))))
O zaman sorumu sorayım kk da bir uye kızlar sevgilim göbek deliğime boşaldı spermler delikten geçip hamile kalmış miyimdir diye sormuştu. Sizce ?
izlemedim bilmiyorumİşte benim stilim de yaroşmacıydı cnm
Ne bilem bi an küsüz sandım daHadi bakalım hayırlısı
Ne küslüğü öyle şey olurmu,sürekli oturamadım ondan yani çamaşırları astım şimdi geldim.
Birazdan da dışarıya çıkacağım koşturmaca yani..
nerdesingece 3 4 e kadar naptın
Ayy ben nasıl alıstıysam seni de banlı sanıyordum bir an gorunce sasirdim [QUOTE ] hahah banli degilim sekerim sansina kus
3 çocuk anasıiki çocuk annesi olarak senin cevap vermen doğru olur
ben bekarım
Yıllardır hamile kalamyan biri olarak bu yöntemide deneyelim gebe kalamayn kızlar duydunuz mu soruyuKızlar hem bdv hem siyaset bir de geyiğe yazamıyorum ben :) bi de pek geyik muhabbeti yapabilen o sayfaların hızına yetişen biri değilim.yasliyim,koskoca 32 yaşındayım yoruluyorum :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?