Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

günaydın kızlar
hayırlı sabahlar
kim -neden mapuslara düştü gene ?

karnımda çatlaklar başladı depresyondayım
Canim cildiye doktoruna git bir yag var duş sonrasi sürülen son haftalar benimde catlamaya baslayinca gitmistim o yagdan verdi e zaneden aldim öyle kaldı kullaninca yoksa catlayacakti karnim dün karnimi gördü ablamin gorumcesi ayyy maşallah dedi onunda göbek ve çatlak var çok şükür bende ikiside yok

gece hepicimiz yokuz ama merakta bırakma bizi apla

Yaa geceleri ben
olmuyorum uyuyorum hep kaçırıyorum ayıplı sexli konuları

Kızlar hem bdv hem siyaset bir de geyiğe yazamıyorum ben :) bi de pek geyik muhabbeti yapabilen o sayfaların hızına yetişen biri değilim.yasliyim,koskoca 32 yaşındayım yoruluyorum :))))

O zaman sorumu sorayım kk da bir uye kızlar sevgilim göbek deliğime boşaldı spermler delikten geçip hamile kalmış miyimdir diye sormuştu. Sizce ?

Yagin ismini hatirliyor musun?

Ooo kesin hamiledir hemde üçüz.

Hayır gobekten giren sperm sindirim sistemine girerek totodan dısarı atılır

anam böyle bir konuyu nasıl kaçırdım ya.

göbek deliği gerçekten delik mi

bunlar hep sıcaktan

Hadi bakalım hayırlısı

Ne küslüğü öyle şey olurmu,sürekli oturamadım ondan yani çamaşırları astım şimdi geldim.
Birazdan da dışarıya çıkacağım koşturmaca yani..
Ne bilem bi an küsüz sandım da
Eee ne var ne yok kolay gelsin ev işi yap yap bitmez ömür biterde ev işi bitmez

iki çocuk annesi olarak senin cevap vermen doğru olur
ben bekarım

Yıllardır hamile kalamyan biri olarak bu yöntemide deneyelim gebe kalamayn kızlar duydunuz mu soruyu
Yapma be kadesa bacım bu devirde böyle cahiller mi var ya kesin fakedir fake

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…