Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

aminn amin ıns cnmm
ne guzel yeaa darısı basımızaaa
adı bellı mıı
az kalmıs allah hayırlısı ıle kucagına almayı nasıp etsınnn .. ılk cocuk muu
evet ilk.amin inşallah.aman ne isimler aradık çocuga 10 kere isim koyup değiştirdik.her kafadan bir ses.en sonunda ben öyle otururken aklıma geldi.selen olsun dedim.selen koyduk.aklınızda olsun kimseye bebek ismi sormayın,her isimden sogutuyorlar.

kızlar size iyi sohbetler.ben yine darlandım bir yürüyüş yapıyım sallanıyım bahceye iniyorum

ayy her kafadan ses ıkar dogru ..
cok guzel ısım amaa .. dılara ıstıyorum ben de tabı once koca bulcam dugun yapcam sonra cocuk yapcam da koycamm .. ühüü cok işş

cok guzel ısım amaa .. dılara ıstıyorum ben de tabı once koca bulcam dugun yapcam sonra cocuk yapcam da koycamm .. ühüü cok işş

Bende kız olursa Berensu düşünüyorum :)

allahımm yaa delı kız hahahah yazıs stılıne kurban oldugumm
ne guzel ıstee mınyon tıplıler yaslanmazz kiii

Korkar tabi insan ama o doğurma hissini çok merak ediyorum ederde insan yani Karnında bir canlı geliyor dünyaya yahu ne mucize ve memeden çıkan sütle büyücek Yani annelerin en küçük şeye alınması normal o hissi yaşamadan anneleri anlayamayız Rabbim kısa sürede acısız sancısız sağlıklı topaç gibi yavrunu kucağına almayı nasip etsin inşAllah Korkma sakın herkes nasıl doğuruyor ben youtubeden izliyorum evde falan doğuranları ben haur yoğurana kadar kadın doğuruyor maşAlalh Hiiç sıkılma rabbim ona kalp gücü vermiş bize ona göre esneme

dilarada güzel.ne kadar gec evlendin okadar iyi.gez toz.evlendinmi hele birde çocuk oldumu,dönüş yok.

allahımm yaa delı kız hahahah yazıs stılıne kurban oldugumm
ne guzel ıstee mınyon tıplıler yaslanmazz kiii

Ne varmış yazış stilimde
Depresyon mode on işte

Göçmenim kızınnnn sülalenin en kıza genç kızıyım
Kız kardeşimi benden büyük sanıyorlar
Ağliyciimmmmm

Hehh bak minyon tipliyim ya senin son emojin gibi oluyor gözlük gözümdenken.
Göğüsden alınımın sonuna kadar gözlük

canımmm saol güzel duan için aminnnnn.çok ihtiyacım var dulara.kesinlikle bir mucize akıl almaz.rabbim nasıl güzel yapıyor herseyi o gücüde verir dogururz inş.allahım hepinize saglıklı bebekler nasip etsin inşallah

gocmen mısınn eneammm ben de gocmenımm kız .. ne gocmenısınnnn
pek bı tatlı yazmısınn , hemenkotuye yormaa bıkeremm
ben de topuklu gıydım mı herkes ufacık kalıyo cevremdekıler hep kısa da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…