Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Nazar fena bir şey yaa. Bende de hemen bir baş ağrısı oluşturuyor. Bayılacak gibi oluyorum.

Bir keresinde de erkek nazarı değmiş sana demişti biri. Daha etkili oluyormuş, bilmiyorum ama.
Hic sorma. Tek nazar olsa iyi. Insanlarin.ne kadar kötü enerjisi varsa hepsini cekiyorum azicik disari cikayim 3 gun yataktsn kalkamiyorum. Surekli de okuyorum ama bilemedim.
Erkek nazari nasil oluyomus ki acaba??

Hic sorma. Tek nazar olsa iyi. Insanlarin.ne kadar kötü enerjisi varsa hepsini cekiyorum azicik disari cikayim 3 gun yataktsn kalkamiyorum. Surekli de okuyorum ama bilemedim.
Erkek nazari nasil oluyomus ki acaba??

Kadın nazarından daha etkiliymiş. Belki sana da erkek nazarı değiyordur o kadar çok hasta oluyorsan

demekki sende de dikkat çeken birşeyler var kalbin güzeldir onlarda fitne fucur olduktan sonra yada güzel olduğunun farkında değilsindir
Kız öyle deme, ben kötü gözle bakmasam da nazarım değiyor Mesela çok hoşuma gidiyor bir şey ay ne kadar tatlı diyorum başına bir iş geliyor onun yani.. Artık sürekli ay ne kadar tatlı maşallah, çok beğendim maşallah diyorum

Nazar fena bir şey yaa. Bende de hemen bir baş ağrısı oluşturuyor. Bayılacak gibi oluyorum.

Bir keresinde de erkek nazarı değmiş sana demişti biri. Daha etkili oluyormuş, bilmiyorum ama.
ya ben kilo verdim bu sene sonra bir düğüne katıldım bu yaz başka şehirde oturuyorum herkes beni yeni görüyor falan aa nasıl kilo verdin ne zaman verdin ayy yüzün çökmüş falan muhabbetleri sonraki iki ay hastahaneden çıkamadım hastalık hastalık üstüne en son ölüyordum ya karaciğer enzimlerim yükselmişti kendime zor geldim korkuyorum yani bazı insanların çok pis nazarı değiyor

Allah saklasın kem gözlülerin nazarından, bakışından bizleri

Şu yüzün çökmüş ne demek ya, valla sinir olurum. Bugün anneannem de bana sen zayıfladın yine dedi, dedim anneanne bir daha dersen kırıcı olacağım. Bana zayıfladın demeyin diyorum. Benim verdiklerimi siz toplamışsınız diyorum Ben kimsenin kilosu hakkında ister zayıf olsun ister kilolu hiç yorum yapmam sormadıkça..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…