- 17 Nisan 2012
- 30.408
- 65.371
- 598
Hic sorma. Tek nazar olsa iyi. Insanlarin.ne kadar kötü enerjisi varsa hepsini cekiyorum azicik disari cikayim 3 gun yataktsn kalkamiyorum. Surekli de okuyorum ama bilemedim.Nazar fena bir şey yaa. Bende de hemen bir baş ağrısı oluşturuyor. Bayılacak gibi oluyorum.
Bir keresinde de erkek nazarı değmiş sana demişti biri. Daha etkili oluyormuş, bilmiyorum ama.
Hic sorma. Tek nazar olsa iyi. Insanlarin.ne kadar kötü enerjisi varsa hepsini cekiyorum azicik disari cikayim 3 gun yataktsn kalkamiyorum. Surekli de okuyorum ama bilemedim.
Erkek nazari nasil oluyomus ki acaba??
Kız öyle deme, ben kötü gözle bakmasam da nazarım değiyordemekki sende de dikkat çeken birşeyler varkalbin güzeldir onlarda fitne fucur olduktan sonra yada güzel olduğunun farkında değilsindir
Ben okuyorum canim okumadan adimimi dışarı atmam ama bilemedim iste maalesef..Nazar olan arkadaslar evden cikmadan once felak nas ve Ayet el Kursi okuyun baya faydasi oluyor
ya ben kilo verdim bu sene sonra bir düğüne katıldım bu yaz başka şehirde oturuyorum herkes beni yeni görüyor falan aa nasıl kilo verdin ne zaman verdin ayy yüzün çökmüş falan muhabbetleri sonraki iki ay hastahaneden çıkamadım hastalık hastalık üstüne en son ölüyordum ya karaciğer enzimlerim yükselmişti kendime zor geldim korkuyorum yani bazı insanların çok pis nazarı değiyorNazar fena bir şey yaa. Bende de hemen bir baş ağrısı oluşturuyor. Bayılacak gibi oluyorum.
Bir keresinde de erkek nazarı değmiş sana demişti biri. Daha etkili oluyormuş, bilmiyorum ama.
evet ya Allah korusunevet, nazar adamı yer
insanın en çok da kendıne nazarı deger.
Vay be cok ilginc. Ilk defa duydum. Nazar deyince sanki bi tek kadinlarin degermis gibi geldi banaKadın nazarından daha etkiliymiş. Belki sana da erkek nazarı değiyordur o kadar çok hasta oluyorsan
Uzerine kotu bakislari cekecek bisey alsan hani su nazar alan taslar felan oluyor onlardan bileklik yuzuk felanBen okuyorum canim okumadan adimimi dışarı atmam ama bilemedim iste maalesef..
erkeğin fesadı olursa fena oluyormuş demekVay be cok ilginc. Ilk defa duydum. Nazar deyince sanki bi tek kadinlarin degermis gibi geldi bana
ya ben kilo verdim bu sene sonra bir düğüne katıldım bu yaz başka şehirde oturuyorum herkes beni yeni görüyor falan aa nasıl kilo verdin ne zaman verdin ayy yüzün çökmüş falan muhabbetleri sonraki iki ay hastahaneden çıkamadım hastalık hastalık üstüne en son ölüyordum ya karaciğer enzimlerim yükselmişti kendime zor geldim korkuyorum yani bazı insanların çok pis nazarı değiyor
Şu yüzün çökmüş ne demek ya, valla sinir olurum. Bugün anneannem de bana sen zayıfladın yine dedi, dedim anneanne bir daha dersen kırıcı olacağım. Bana zayıfladın demeyin diyorum. Benim verdiklerimi siz toplamışsınız diyorumya ben kilo verdim bu sene sonra bir düğüne katıldım bu yaz başka şehirde oturuyorum herkes beni yeni görüyor falan aa nasıl kilo verdin ne zaman verdin ayy yüzün çökmüş falan muhabbetleri sonraki iki ay hastahaneden çıkamadım hastalık hastalık üstüne en son ölüyordum ya karaciğer enzimlerim yükselmişti kendime zor geldim korkuyorum yani bazı insanların çok pis nazarı değiyor
aminAllah saklasın kem gözlülerin nazarından, bakışından bizleri
Vay be cok ilginc. Ilk defa duydum. Nazar deyince sanki bi tek kadinlarin degermis gibi geldi bana
AminAllah saklasın kem gözlülerin nazarından, bakışından bizleri
ayy erkegın dedıkoducusu kadınından beterdırerkeğin fesadı olursa fena oluyormuş demekvay anasını
neler görecegım daha. gecen gün de yogurdu fırında mayaladıklarını okudum
Uzerine kotu bakislari cekecek bisey alsan hani su nazar alan taslar felan oluyor onlardan bileklik yuzuk felan
Ula yoksa benim.herifin mi bana nazari degiyoerkeğin fesadı olursa fena oluyormuş demekvay anasını
Gecen seneydi galiba bikac kere tv de gormustumneler görecegım daha. gecen gün de yogurdu fırında mayaladıklarını okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?