- 12 Ocak 2015
- 1.623
- 2.207
- 208
Yok yok sen beni sevmiyorsunaşkimiz bitti mi haaa bitemez cunku
Sen napıyorsunuz bacım altın falanBenim eşim yok diye benim fikrimi yabana atmanız pek hoş olmadı.
İyi geceler, sevgiler.
Bi kaç gün etkisinden kurtulamamıştım Allahım hahahahahGozlerin ne durumdaiyisin demi
Aaaa senin mesleğin demek vaaya. Ya bi şey sorucam o zaman. Ben yazıları okumuyorum yani okuyorum ama göz gezdirme yöntemiyle. Mesela bir cümleden iki üç kelime diğer cümleden de aynı şekilde. Bu ne demektir? Bir kitabı misal 200 sayfalık, bir günde rahat bitiririm eğer skılmazsam..Ciddiyim, zekanın alt dallarından ikisi hafıza ve ezber (hızlı kavramayı gerektirir.)
Neyse topiğe işi karıştırmayayım
Ya karistirsana lutfenCiddiyim, zekanın alt dallarından ikisi hafıza ve ezber (hızlı kavramayı gerektirir.)
Neyse topiğe işi karıştırmayayım
Yaa karistirsana lutfen. Benim.ikisi de berbat ben nolucam yahafiza yok ezber yanimdan gecmez
Bi kaç gün etkisinden kurtulamamıştım Allahım hahahahah
Aaaa senin mesleğin demek vaaya. Ya bi şey sorucam o zaman. Ben yazıları okumuyorum yani okuyorum ama göz gezdirme yöntemiyle. Mesela bir cümleden iki üç kelime diğer cümleden de aynı şekilde. Bu ne demektir? Bir kitabı misal 200 sayfalık, bir günde rahat bitiririm eğer skılmazsam..
umarımFarketyim yeyişemediğinialışırsın merak etme
Napalim bir sure de olsa kucuk emraha maruz kalmis bir nesilden geliyorumÇok arabekssin seni gözardı ediyorum
Pastacı güzeli poğaça yarışmasına katılsana
eğitim alsam daha da hızlı okur muyum? Daha il okul 1.sınıfta okuma yarışmasında okul birincisi olmuştum. Demek o zamandan belliymiş hahahahahahahaahhaHızlı okuma tekniklerine aşinalığın var eğitim almadığın halde. Bu yine senin hızlı kavrama yeteneğinle ilgili aynı zamanda. Ben de benzer tekniklerle gazete, makale vs. okuyorum.
eğitim alsam daha da hızlı okur muyum? Daha il okul 1.sınıfta okuma yarışmasında okul birincisi olmuştum. Demek o zamandan belliymiş hahahahahahahaahha
Bence turk kadinlari olarak dugune giderken su kaynak yapanlarin gozlugunden takmaliyzBi kaç gün etkisinden kurtulamamıştım Allahım hahahahah
Aaaa senin mesleğin demek vaaya. Ya bi şey sorucam o zaman. Ben yazıları okumuyorum yani okuyorum ama göz gezdirme yöntemiyle. Mesela bir cümleden iki üç kelime diğer cümleden de aynı şekilde. Bu ne demektir? Bir kitabı misal 200 sayfalık, bir günde rahat bitiririm eğer skılmazsam..
Ben de aynıyım, biz normal zekayız bozma moralini
Ben buzdolabına cep telefonu koyan, kirli bulaşıkları banyoya götüren insanım.
Çay tepsisini koltuğun üstüne koyup, dönüp oturmuşluğum var benim.
Cep telefonuyla konuşurken telefonunu arayanım ben
internet üzerinden eğitimi varsa alırım aslında. yokssa kursa gitmeyi düşşünmem çünkü yerimden kalkamıyorum tembellikten :))Hızlı okuma teknikleri işine yarayabilir bence de. yatkınlığın var demek ki.
içimiz dolmuş taşcak yer arıyormuşuz ama iyi geldi valla çok sıkılmıştım sinir stres kalmadı ya çok sağol topiği açtın iyi olduHarbi kızlar bikaç saate nasıl 120 sayfalar yapmışız
ay bu akşam iyi bir uyku çekecem yoruldum hakikaten sabahtan beriBence bugün hepimiz yorulduk :)))))
Ben bişey yapamıyorum evimi mok götürüyor kızlaren azından bana göre öyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?