Entrika ihtiras gözyaşı içten pazarlık fitne ficur dedikodu gıybet ve 18+ burada herşey mevcut :)

Gozlerin ne durumda iyisin demi
Bi kaç gün etkisinden kurtulamamıştım Allahım hahahahah

Ciddiyim, zekanın alt dallarından ikisi hafıza ve ezber (hızlı kavramayı gerektirir.)

Neyse topiğe işi karıştırmayayım
Aaaa senin mesleğin demek vaaya. Ya bi şey sorucam o zaman. Ben yazıları okumuyorum yani okuyorum ama göz gezdirme yöntemiyle. Mesela bir cümleden iki üç kelime diğer cümleden de aynı şekilde. Bu ne demektir? Bir kitabı misal 200 sayfalık, bir günde rahat bitiririm eğer skılmazsam..

Yaa karistirsana lutfen. Benim.ikisi de berbat ben nolucam ya hafiza yok ezber yanimdan gecmez

Ben de aynıyım, biz normal zekayız bozma moralini

Ben buzdolabına cep telefonu koyan, kirli bulaşıkları banyoya götüren insanım.

Çay tepsisini koltuğun üstüne koyup, dönüp oturmuşluğum var benim.

Cep telefonuyla konuşurken telefonunu arayanım ben

Hızlı okuma tekniklerine aşinalığın var eğitim almadığın halde. Bu yine senin hızlı kavrama yeteneğinle ilgili aynı zamanda. Ben de benzer tekniklerle gazete, makale vs. okuyorum.

Hızlı okuma tekniklerine aşinalığın var eğitim almadığın halde. Bu yine senin hızlı kavrama yeteneğinle ilgili aynı zamanda. Ben de benzer tekniklerle gazete, makale vs. okuyorum.
eğitim alsam daha da hızlı okur muyum? Daha il okul 1.sınıfta okuma yarışmasında okul birincisi olmuştum. Demek o zamandan belliymiş hahahahahahahaahha

Bence turk kadinlari olarak dugune giderken su kaynak yapanlarin gozlugunden takmaliyz
abooo kardes olabilir miyiz acaba. Bende mutfaga su almaya gidip bos bardakla odaya donup agzima goturiyorum. Bulasik yikarken oturma.odasina bardak falan var mi diye bakmaya gidiyorum ve bi bakiyorum odayo supurmeye baslamism bulasik orda kalmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…