Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
boncukcum canım hayırlı olsun degerin katlanmış çok sevindim ben keseyi test gününden 15gün sonra görmüştüm seninde az kalmıştır görmeneslm kızlar kimsecikler yok mu arzu ozi nerelerdesiniz
duaların sizinle canım bugün keseyi gördüm.ömrümden ömür gittibugün sabah kalktım tualete gittim lap diye bişe düştü ödüm koptu bebek diye pembe pembe lekelnmemde olmuş meğersen progestan ilacıymış enver beyi aradım şu an zaten memleketteyim en yakın hastaneye git görün dedi burda bir doktora gittik kese çok iyidurumda dedi 10 gün sonrada bebeği görebiliriz dedi. çok korktum ama progestanı bıraktımiğnelere devam ediyorum birdha aynı şeyi yaşamk istemiyorum....
boncukcum başınız sağolsun canım
ben bildiğiniz gibiyim beklemedeyim yeni tedavi için yaz sonu olur herhalde dondurulmuşlarımda kalmadı sıfırdan tedaviye başlıcaz oyalanıp duruyorum işte moral enerji toplamaya çalışıyorum böle işte buarada dikkat et kendine ve bebişine olurmu gelişmelerdende haberdar et bizi