Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
zor be canım her tedavi yeni umut her olumsuz sonrası yıkılma of herkesin hikayesi birbirinden zor bugünlerde geçicek dediğin gibi belki sayfayı kapatman lazım sürekli aklında okalacagına bence deneyip görmelisin bende enver beyi duyunca şok oldum ama aklımda şuda vardı eşime diyodum enver bey süper dr ama ben omerkeze gitmek istemiyorum en son hamileyken girdim(36haftalık) bana hep onu hatırlatıcak dogumdan sonra kont. gittiğimde ultrason odasına zor girdim merkez iyi enver bey süper ama psikolojim kötüydü benim için böylesi daha iyi oldu yeni bi sayfa açıcam eskiye dair sadece enver bey olucak canım dediğin gibi belki nasibin ordadır hakkımızda hayırlısı olur inş.:Saruboceq:Ben ilk 5 denememi İzmir'de yaptım.Dört deneme taze siklus 1 tanesi donmuş embriyolarla olmuştu.3. denememi yapmadan önce kalkıp geldim İstanbul'a tavsiye üzerine Birgül Sarıkamış'la Kadıköy Şifa'da görüştüm.Çok da memnun kaldım aslında.Rapor geçmeyince, o zamanlar da 3 olan rapor hakkı 2'ye düşürelecek söylentisi çıkınca İzmir'de denedim.3.deneme en güzeliydi.Birçok kaliteli embriyom olmuştu ve sonra ki denemede de donmuşlarla transfer olmuştum.Halbu ki İzmir'de değilde Kaıköy Şifa'da denemiş olsaydım kaliteli bir merkezin laboratuvarında eminim herşey çok güzel olacaktı.Çünkü aynı ay İstanbul'da başlayacaktım tedaviye ve aynı protokol uygulanacaktı.
Neyse geçmiş zaman artık napalım.Son denememi İstanbul'da yaptım biliyorsun Umut'ta...Kimyasal gebelik oldu.7 küsürleri gördü değerim 10. günde, sonra ki testte düştü.Transferin 9. günü kanama yaşayınca tutunmadır deyip test yapmıştım.
Enver bey'in Umut'tan ayrıldığını duyunca şok yaşadım.Ama olayın sıcaklığı geçince, acaba açtığım o yarım sayfayı kapamam için işaret mi bu diyorum?Transefere belki de Birgül Hanım'la beraber girecekler.Belki de benim nasibim oradadır kimbilir....Ne dersin?
canım giden vardır ama herkes bu siteye girmiyo yada paylaşamıyo olsun ben enver beye çok güveniyorum bunuda sürekli tekrarlıyorum dediğin gibi önce allah sonra enver kurt ben başlayım bi tedaviye beni artık susturamazsınız enver bey şunu dedi şunu yap dedi diye :)hakkımızda hayırlısı olsun inş. 20010yılı inş. 2009dan daha güzel geçer ve oyaşadıgımız sıkıntıların hiç birini yaşamayız bidaha :Saruboceq:canım inşallah biz pozitif sonuçlar alırsak hasta sayısı da artar belki............. bizde onlara yol gösterir yardımcı oluruz................ umudumuz önce allah sonra enver kurt.............. bakalım zaman bize neler getirecek........... yeni bir yıl ve yepyeni umutlar zemuszemus
nurtiii canım hoşgeldin.... a.s. inş. bu denememizde herşey daha güzel olucak
nurtiii canım hoşgeldin.... a.s. inş. bu denememizde herşey daha güzel olucak
Merhaba bende yeni tedavimde enver beye gidicem umuttaykende doktorumdu 2-3 ay sonra inşallah önce rabbim sonra onun sayesinde meleğime kavuşmamı(mızı) nasip eder inşallah...
canım hamilemisin çok sevindim tebrik ederima.s.merhaba canım nasılsın bana özele mesaj yazmışsın aldım onu bende sana cevap yazdım ama alamadın sanırım tedavi sonuç verdi çok şükür
nurtiii canım inşallah darısı bizlerinde başına 1kaç ay sonra inş. bizde duyururuz burdan hamişiz diyereyhancım rabbim sağsalim kucağına alacağın günleride nasip etsin inşallahhhhhh