Epicare mı Candela mı? Lütfennn yardım!

withoutlove

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Ağustos 2014
813
512
Merhaba kızlar,

Alexandrite Light Age Epicare ve Alexandrite Candela Gentlease arasında kaldım. Bu iki makineden birini denemiş olanlar lütfen yorumlarını paylaşabilir mi? Aslında ben 13 Haziranda bir tıp merkezine gittim candela ile işlem yaptılar soğuk üflemeli cihaz ve hızlı oldu işlem ama genital bölgeme baktım bugün bazı kısımlarında böyle yanma gibi kararma gibi leke olmuş elleyince de elime geliyor altından kanıcak gibi oluyor bilmiyorum bu durum normal mi krem sürüyorum bol bol geçer mi veya bu durum normal mi karar veremedim. Acaba epicare olan nasıldır? Lütfennnnnn bilen giden deneyen varsa yorumlarını paylaşsın psikolojim bozulcak bu kıllar yüzünden :KK61::KK61::KK61:

Ben epicare alexandrite yaptırıyorum, onda da soğutucu kullanılıyor, dozunu doktor ayarlıyor bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Zaten lazer sonrası dikkat edilmesi gerekenler diye bi form veriyorlar onda her şey açıklanıyor. Burada da forum açtım ''Lazer epilasyon sonrası dikkat edilmesi gerekenler'' diye, okuyabilirsiniz.

Ben epicare alexandrite yaptırıyorum, onda da soğutucu kullanılıyor, dozunu doktor ayarlıyor bi sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar. Zaten lazer sonrası dikkat edilmesi gerekenler diye bi form veriyorlar onda her şey açıklanıyor. Burada da forum açtım ''Lazer epilasyon sonrası dikkat edilmesi gerekenler'' diye, okuyabilirsiniz.

Yorumunuz için çok teşekkürler. Ben de lazerden sonra bol bol krem sürdüm bahsettiğim sorun geçti çok şükür hatta soyuldu biraz kararma problemi azaldı :) Geçen cumartesi de kontrol seansına gittim şuan memnunum bu sefer kontrolde öyle bir sorun yaşamadım normal kızarıklığım da bir gün içinde geçti

X