canım arkadaşım eğer sağlığında bir problem olmayacaksa normal doğumdan şaşma.ben iki normal doğum yaptım.kesik dahi olsa eski halini tamamen alıyor.çok çabuk iğleşiyorsun .ömrü billah sezaryanın ağrısını ve görüntüsüne katlanmakdansa sayılı vakitte sancı çekmek tecrübemle sabit daha kolay .bebeğini kucağına aldıktan sonra ağrından eser kalmayacak mekasla kemiş gibi bitecek.allah sanada bebeğinede sağlık sıhhat versin. fıtri olan her şeyde yarar vardır
epiduralde felç kalma riski ççookk az canım,iyi bir yerde iyi bir anestezi uzmanı yaparsa risk hi yok.ben e.norrmal yaptım herşey yolunda gitti şükür.bencede her halukarda epidural yaptır,bebeğini gör ilk sen gör,fot. çektir.bidaha yaşanmıcak anları kaçırma ve endişe etme.hayırlı doğumlar..
çok tşk ederim bilgi için.ama normal doğum yapan bi kaç arkadaş eski halini almıyor.ilişki esnasında birşey hissedemiyormuşsun erkek özellikle...
tabi bende normal istiyorum ama kafam karıştı iyice.. sen epidral normalmi yaptın??
belki kişisinden fark ediyordur.bizde hiç öyle birşey olmadı çok şükür.sana şunu söyleyeyim sezaryan olursan zaten sen ilişkiyide unut
belki kişisinden fark ediyordur.bizde hiç öyle birşey olmadı çok şükür.sana şunu söyleyeyim sezaryan olursan zaten sen ilişkiyide unut
sezeryanda ilişkiyi niye unutuyo anlamadımm ne alaka ben oldum sezeryan normal doğum gibi 40 gün bekledik lohusalık geçsin diye sonra cinsel yaşantımnız devam etti hiçte sorun olmadı korkutmayın bu kadar
valla iyice kafam karıştı yaa.... birsürü sezeryan olan var nasıl yani cinsellik bitiyomu bu ne demek oluyo anlamadım.. tabiyki herşeyin normali iyii ama ben normal doğumdan sonra herşey eskiye dönüyormu diye merak ederken birde sezeryan olursam ilişkinin biteceğini öğreniyorum neden??
ilişkin filan bitmiyor ben yaşamış biri olarak söylüyorum senin ve bebeğin için hangisi doğruysa ona doktorunla beraber karar verirsin normal doğumdada risk var bunuda sakın unutma ikiside riskli eltim son ana kadar normal diye diretti doktoru bebek iri doğuramazsın diye uyardı makatına kadar kesikle 10 gün yataktan kalkamadı bunlar normal doğumun risklerinden birivalla iyice kafam karıştı yaa.... birsürü sezeryan olan var nasıl yani cinsellik bitiyomu bu ne demek oluyo anlamadım.. tabiyki herşeyin normali iyii ama ben normal doğumdan sonra herşey eskiye dönüyormu diye merak ederken birde sezeryan olursam ilişkinin biteceğini öğreniyorum neden??
benim etrafımdada çok sezeryan olan var ama sıvı aktığını ilk kez duydumm 40 gün geçen bir yara zaten kapanmış oluyo bu sıvı nerden akıyosa çok ilginçç onların doktorlarında bir sorun vardı demekkitabiki bitmiyor arkadaşım normal doğumda ilişki eskisi gibi olmuyormuş diyen arkadaşa cevaben öyle dedim.arkadaşlarımdan görümcem ve eltim sezeryan oldular ağrılarının ce acımanın olduğunu çok zorlandıklarında sıvı akdığınıda söylüyorlar.normal doğumda 40 gün beklesen bile kigenelde daha kısa sürüyor ilişkide canın yanmıyor ondan dolayı arkadaşa latifeli cevap verdim.
ilişki filan bir yanada bebğin ilk sesiyle beraber senin kucağına yatırıyorlar sen o mutlulukla dikiş bile atılsa hissetmiyorsun .ama var ya mest oluyorsun onu yanağında hissedince açlıktan sana sürtünüyor.hissederken bir birinizle ilk karşılaşmanız oluyor zaten çok hassasım bebeğimi dün kaybettim bu hissi tekrar yaşamayı düşünürken cennetin bir kuşu oldu allah sanada evladın.ada sağlık sıhhat versin hangi doğum senin için hayırlısıysa o aosun inşaallah.bebeği ve seni tehlikeye atıp illada doğum olsun diyemeyiz
ya idip anestezi uzmanına ne diycem sen dalında iyimisinmi dicem ?? özel hastaneye gidiyorum ben avrupa yakasında bahat halk hastanesine doktorum yabancı bi doktor. bilmiyorum güvesizlik var iş epidral olunca..bide normal yapmışsın normale döndümü herşey?ilişki esnasında genişleme hissediyormusun vaginada?bunuda düşünmem gerekiyor .. erkek şikayetçi oluyormuş eski haline dönmüyormuş öle sölediler.
ilişki filan bir yanada bebğin ilk sesiyle beraber senin kucağına yatırıyorlar sen o mutlulukla dikiş bile atılsa hissetmiyorsun .ama var ya mest oluyorsun onu yanağında hissedince açlıktan sana sürtünüyor.hissederken bir birinizle ilk karşılaşmanız oluyor zaten çok hassasım bebeğimi dün kaybettim bu hissi tekrar yaşamayı düşünürken cennetin bir kuşu oldu allah sanada evladın.ada sağlık sıhhat versin hangi doğum senin için hayırlısıysa o aosun inşaallah.bebeği ve seni tehlikeye atıp illada doğum olsun diyemeyiz
geçmiş olsun bebeğini kaybetmişsin bende aralıkta 7 haftalıktı karnımda öldü kürtaj oldum allah bir daha yaşatmasın en kısa zamanda meleğin karnında olsun
tabi benim için ve bebeğim için en hayırlııs hangisi ise sezeryan veya normal allah onu nasip etsin inş. bu arada çok geçmiş olsun anlamadım bebeğini nasıl kaybettin hamilemiydin doğdumu???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?