arkadaşlar ben 17 gün önce epüdüral normal doğum yaptım.4 cm açılana kadar sancı çektim ama daha fazlasını çekecek gücüm kalmadı tam o anda epudural yapıldı çok rahatladım sadece sancını kesiyo ıkınmayı hissediyosun bacaklarını oynatabiliyosun belimde de bi ağrı olmadı her sancı çekmemde bi düğme vardı belimde takılı ona basıyodum kesinlikle tavsiye ederim.
[COLOR="red"]Merhaba güzel anneler ve anne adayları[/COLOR]..hihoyyyt
bu yaz hamile kalmayı düşünüyorum. şimdiden doğum yöntemi mi seçmek amaçlı araştırma yapıyorum. Korksam bile normal doğum yapmak istiyorum. Çekilecek ağrılar nedeni ile epidural normal yapmayı istiyorum. epidural normal doğum yapmış veya yakın zamanda yapacak arkadaşlar fikir ve bilgilerini paylaşır ise çok memnun olurum. Bu arada Bakırköy acıbadem de veya bahçelievler medical park ta yapmayı düşünüyorum tavsiyelerinizi rica ediyorum. epidural için verebileceğiniz bir doktor ismi var ise şimdiden çoook teşekkürler.:CüvCüv:
Kent hastanesi mükemmel, eğer daha uygun hastane olsun diyorsanız Çınarlı hastanesinin anestezisi diğerlerine göre daha iyi.
kızlar ben 18 mayıs p.tesi günü doğum yapıyorum..epidural sezeryan olucam..normal doğum yaşanılanlar ve gelecek açısından bana göre değil..ancak sezeryanda korkmuyor değilim sonuçta belden iğne yiyorsunuz..riskli..ama sizlerin yorumlarını okuyunca biraz daha rahatladım..herkese teşekkürler..hayırlısıyla kızımı kucağıma sağ salim alırım inşallah..alkisalkisalkis
pince.. tatlım ben ilk çocuğumu normal doğurdum ikinci çocuğumu epidural sezeryenle doğurdum.epiduralde ıkınmak mümkün değil benimki sezeryendi boğazıma kadar uyuştum.karnımı kestiklerini bile gıdıklanıyorum sanarak hissettim.sezeryen olduğu için bebek hiç zahmet çekmeden doğdu daha sonrasındada mışıl mışıl uyudu.3 saat sonra yavaş yavaş sancı başladı dikişlerimde ağrı kesici verdiler ve çok rahatladım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?