shatsy cnm sen bunları emzirirken mi yaptın??? ben emziriyorum ve 13 kilo fazlalıpım var.bende düşündüm bu ürünleri ama bebeğime zararı olur diye deneyemedim..bide eğer emziriyorsan günde bu kadar kalori az değilmi sütünde bi azalma olmadı mı
Hayır emzirme döneminde kullanmayın diye uyarı var bu ürünlerde sonuçta ne kadar doğal ürünlerde olsa metobolizmayı hızlandıran ürünler e sana nasıl etki ediyorsa bebeğide öyle etkileyecektir o yüzden sen zaten emzirerek hergün fazladan 500 cal harcıyorsun sadece tatlı ve hamur işi yiyeceklere dikkat et bol su da metabolizmayı hızlandırıyor ve ayrıca sütünüde artırıyor benim sütüm 4 ay sonunda kesildi malesef keşke daha fazla emzirebilseydim de kilo daha sonra gitseydi. alman gereken günlük kalori eğer benim kiloma yakın durumdaysan maksimum 1500 cal + emzirme dönemi için 500 cal sen abartmadan 1800 cal alırsan emzirme dönemindede kilo verebilirsin Günlük olarak yediğin herşeyi yaz internetten herşeyin kalorisine bakabilirsin hesapla ve 1800 ü geçme hem sütün olsun hemde zayıfla. Yardımcı ürünleride bebeğin sütten kesilince başlarsın