Epidural anestezi kalici bel agrisi yaparmi

pelin 23

Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2014
14
1
16
32
Merhabalar bir paylasim daha yapicam arkadaşlarben ilk dogumumu normal doğum yaptim epidural anesteziylen ve ondan sonra bende hep bel agrisi oldu anestezi kalici bel agrisi yaparmi simdi ikinci gebeliğin ve belim daha çok agriyor sanki anesteziye alakasi varmi ayni durumu yasayan varmi

Evet canım bende ilk doğumumu öle Yaptım şimdi 2. Gebeliğim ve aşırı bel ağrım var hamile kalmadan önce de ağrıyordu çok

Allah razi olsun canim ya bendemi sorun var diyorum bende simdi daha çok agriyor belin peki bu bel agrisi doğumda silinti cikarirmiki ya yine normal doğum yapabilirmiyiz acaba hamile degilkende agriyodu ama hafif simdi ise çok agriyo ne bileyim ya doktorun sana bu konuyla ilgili bilgi verdimi hic insallah tekrar normal doğumu engellicek kadar sorun yaratmaz

Merhabalar bir paylasim daha yapicam arkadaşlarben ilk dogumumu normal doğum yaptim epidural anesteziylen ve ondan sonra bende hep bel agrisi oldu anestezi kalici bel agrisi yaparmi simdi ikinci gebeliğin ve belim daha çok agriyor sanki anesteziye alakasi varmi ayni durumu yasayan varmi

Ben yaşamadım ama Kalıcı bel ağrısı yapıyo diye duymuştum. Benm ablam sezaryen oldu ama oda epidural. Sanırım onunda ağrısı oluyodu. Gerçi onun bebeği henüz 7 aylık ama hala o iğnenin etkisini atamadı üzerinden. Başı çok dönüyo otobüse falan binemiyo merdiven inerken falan sorun oluyo

Anladim medk35 tesekkur ederim sanirim sezeryandada ayni yöntem kullaniliyor off iyimi oldu kotunu bilmiyorum internette de arastirdim ama pek bisey bulamadim buradaki arkadaşlara sorayim dedim anlasilan bu bel agrisini omur boyu cekicez

Asii teşekkürler benim normal doğum oldu ama sonuçta epidural yöntemi her iki dogum seklindede ayni sonucu veriyor sanirim doğum sonrasi bile devam eden bel agrilari 2 sene oldu doğum yapali benim bu anesteziyi yaptirana kadar hic bel agrisi şikayetim yoktu bu anesteziden sonra ortaya cikti umarim ilerde Baska rahatsizliklara neden olmaz

Back
X