Sanirim epidural her kiside farkli etki ediyor..ben yaklasik 1bucuk ay once epidural anestezi yaptirdim dogumum normal olacakti ama maalesef bebek inmedigi icin dogum sancilari ile sezeryana alindim..epidural ise yaradimi yaramadimi bilmiyorum cunkku gayette sanci cekerek sezeryan masasina yattim..dogum bitti ama sirt agrim hala devam ediyor tamda epidural igne yeri doktor uzunda surebilir,hemende gecebilir belli olmaz dedi yani ondan olmaz filan demedi..simdiki aklim olsa direkt sezeryan isterdim bu kadar ugrastim bosuna ama insan bilemiyor tabi...
2.si ayni gun karsi odada bir tanidigim da epiduralli normal dogum diye basladi ,hersey iyi gidiyordu fakat oyle sanci cekti ki normal olamadi dogumu o da sezeryan oldu kendi istegiyle..doktoru belkide epidural ise yaramamistir demis..
Bilmiyorum ya hastane bu konuda basrisizdi,ya biz sanssizdik ama sonuc iribari ile ben pismanim...her bunye farkli reaksiyon veriyor karar senin..herseeyin hayirlisina dua et hicbirsey planlanan gibi gitmiyor..hayirli dogumlar..