Epidural normal doğum yapan anneler

ASYA_BEREN

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Şubat 2012
48
5
96
Epidural normal doğum hikayelerinizi dinlemek isterim ben 38 haftalık gebeyim ve normal doğum düşünüyorum paylaşırsanız sevinirim neler yaşadınız nasıl bir doğum geçirdiniz ?

gece birgun aniden sancilandim sancilarim giderek azdi esim uyandi hadi dra ben yooook dedim gitmem dedim herzamanki sancimdir dedim gececek diye dusundum ama gecmedi gitgide siddetlendi wcye gittigimde hafif kanamam baslamisti acile gittik 39+4 haftalik hamileydim hemen kontrol ettiler evet dogumdur dediler hic korkmuyordum hemen beni hazirladilar esimi hazirladilar yallah doguma ilk igneyi yaptiklarinda biraz agri oldu sirtimda tabiki igne esnasinda hic hareket etmemen gerekiyor dogumum cok rahat gecti nasil dogurdugumu anlamadim bile dogum sonrasindada cok rahattim.2 oglumun dogum sancilari erken baslamisti 34+4 te ve esim sehir disindaydi allahtan annemler yanimdaydi hemen ambulansi aradim geldiler ve gittik kontrolde 6 cm acilma vardi dogum yapiyorsun dedler erken dogum yaptigimami yanayim esimin yanimda olmamasinami yoksa bendeki enfeksiyonun bebege bulasma riskindenmi yada cok net fransizcayi bilmemememi yanayim anestesi randevum son ultrason randevum 1 hafta sonraydi.once epidural yapalimmi dediler vet dedim daha sonrada gerek gormeyeyip yapmadilar cok istedim ama yinede yapmadilar cok sancim vardi ama allah binlerce kez razi olsun dogumuma giren ebe cok iyiydi herseyimle ilgilendi elinden gelen herseyi yapti cok sukur dogdu bebegim saglikliydi ama dogum yaptiktan sonra bile dogum sancilarim devam ediyordu okadar agri kesici bile etkilemedi bu sancilar 2 gun surdu ama bir daha dogum yapsam yine epiduralla yaparim cunku cok faydasini gordum cok rahat bir dogum oldu ilki allah sana kolaylik versin bir sancida kurtyarsin sag salim kucagina alirsin insss bebek hasretiyle yananlari unutmaz onlar icin dua edersin insss

teşekkür ederim paylaşımınız için ilk bebeğim olacak Allah nasip ederse. bende doğum konusunda çok tedirginim kasılmalarım oluyor ara ara ve artık oturup kalkmakta yürümekte zorlanıyorum. hayırlısı olsun inşallah ama epidurali düşünüyorum bugün dr la konuşacağım . oda onaylarmı bilemiyorum özel bir hastane ama ? migrenim var epidural sonrası şiddetli baş ağrıları yaşamam umarım çünkü doğum sonu yoğun iş temposu yine beni bkliyor tabi birde miniğim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…