Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
geçen yıl aralık ayında epidural normal doğumla oğlum dünyaya geldi. herşey çok kolay ve güzel geçti. doktoruma görede kolay bir doğum olmuş. eğer iyi bir anestezi uzmanı yapıyorda korkulacak hiçbirşey yok
ben epidural istiyordum ama tanidigimiz biri normal yapicaksan epidurale gerek yok dedi ve tatsiz bir ani paylasti benimle. normal yaptim bende. dogum ani disinda adet sancisindan ote birsey degildi benim cektigim aci. dogum aninda aciyi cekeceksen epidural cok gerekli degil gibi geldi bana. ama sonuna kadar agrisiz olacaksa ne ala. birde anestezi doktorunu cok cok iyi secmen gerekiyor. kolayliklar bir avazda insallah.
dogummu ne dogumu epiduralle yapilana dogum demem ben :))
sok gecireceksin adeta ben cikolata yiyerek dogurmustum :))
sncilar ekrandan takip ediyorlar sendede sanci degilde hafif bi ikinma hissi oluyor ama normal olsan hastaneyi inletirsin
tavan yapiyo sanci epidural sayesinde hissetmiyosun drlarin komutuna gore ikiniyosun
süpersin yaa bak şimdi bende epidural normal düşünüyorum eğer bende böyle yaşarsam 4-5 tane doğrurum inş![]()
dogummu ne dogumu epiduralle yapilana dogum demem ben :))
sok gecireceksin adeta ben cikolata yiyerek dogurmustum :))
sncilar ekrandan takip ediyorlar sendede sanci degilde hafif bi ikinma hissi oluyor ama normal olsan hastaneyi inletirsin
tavan yapiyo sanci epidural sayesinde hissetmiyosun drlarin komutuna gore ikiniyosun
çok rahatlatıcı bir video bende dayanabilirsem normal ama dayanamazsam epidural istemeyi düşünüyorum , elimde epidural seçeneği olması beni rahatlatıyor ben şubat annesi olucam inşallah Allah hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin hayırlısıyla
benim oyle oldu zatenn sancilara daha fazla dayanamadim hemen epidural istedik anestezisyen hazirdi
bi yapti kus gibi ucuyorumm resmen :)))
esimden cikolata istedim bi boy yiyorum guluyorum konusuyorumm
nerde o viziklayan ben superdi aynen videodaki gibi
korkutmak gibi olmasın ama ben pazar günü epidural ile doğum yaptım ve tüm sancıları hissettim epidurali doğum anında, hatta doğumdan sonra bile verdiler ayaklarım uyuştu yürüyemedim buna rağmen sancılarım çok şiddetliydi. belki suni sancı yüzündendir doktoruma nedenini sordum ağrı eşiğin çok düşük dedi. tabi bu durum kişiden kişiye değişiyormuş.
Ayy maşallah valla darısı bize güle oynaya ins :)hic korkma bak bi video vardi onu bulabilirsem koyayimm
ama insan azicikta dogumdan sonra yorgun olacakk ben zil takip oynuycaktim nerdeysee maasallah diyin amann :)) ikincide geliyooooo![]()
korkutmak gibi olmasın ama ben pazar günü epidural ile doğum yaptım ve tüm sancıları hissettim epidurali doğum anında, hatta doğumdan sonra bile verdiler ayaklarım uyuştu yürüyemedim buna rağmen sancılarım çok şiddetliydi. belki suni sancı yüzündendir doktoruma nedenini sordum ağrı eşiğin çok düşük dedi. tabi bu durum kişiden kişiye değişiyormuş.