- Konu Sahibi ingilizceci
kızlar epidural normal doğum olanınız var mı neler yasadınız tavsıye eder mısınız ?????
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence epidural normal oldukca guvenlı hatta bı ınternet sıtesınden baktım Allah korusun bı aksılık olursa hemen sezeryana gecme ımkanı oluyormus ama yasayanlardan yorum almak daha dogru kımse yok mu epıdural normal dogum yapan ?????????
hayırlı dogumlar dılerım tatlım ne guzel bebısıne kavuscan darısı basımıza
toparlanman nasıl oldu kılo kaybın ve karın olayı normal dogumda karın kalmıyormus oyle dıyorlar nasıl pekı
doğumdan hemen sonra 12 kilo vermiştim,karnımda sarkma falan yok,şişkinlikde yok ama çatlağım var.doğumhaneden gelir gelmez kalktım tuvaletime gittim,yemeğimiyedim gayet rahattıyani.
hemn sonra derken ne kadar surecte çok mu kılo almıstın 12 kılo kaybetmıssın ,çatlak selulıt maleseff daha da arttı bende normal olmasında bı sakınca olmazsa bende normal ıstıyorum bakalım hayırlısıyla herkes bır an once kurtulur bebişlerini kucagına alır sağlıcakla...
ben de mayısta epiduralli normal yaptım. doktoru yapabilirsin diyen herkese tavsiye ederim. epidural sancılarımı dindirdi ama tamamen hissizleşmedim. Ayağa kalkıp yürüyebiliyordum bile. Çayımı falan içtim beklerken. Kasılmadan çok bebeğin kuyruksokumuna yaptığı baskıdan kaynaklanan bir ağrı vardı. Sonra itebilirsin dediklerinde aktif olarak ittim. Zaten ebe ve doktor yardım etti monitorden bakıp şimdi it diyor ve sayıyorlardı. O ağrı olmadığı için daha bile iyi konsantre olduğumu ve iyi itebildiğimi düşünüyorum. Belki de önceden çalıştığım içindir. 1 saat falan o sürdü. Sonuçta toplam 7 buçuk saatte suni sancısız epiduralli 2-3 dikişli bir doğum oldu. sezeryanı bilmiyorum ama öyle doğurmak çok zevkliydi. ertesi gün ciddi bir problemim yoktu. bebek de 3,55 idi. bilmem bir fikir verir mi benim tecrübem size... tabi epiduralde doktorlar ve hastane seçimi çok önemli. herkese kolaylıklar...