- 24 Ağustos 2013
- 11
- 2
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sezaryen daha kötü canım bende çok araştırdım. Sezaryen olursan çok zahmetini çekersin sonradan. Öksürürken derin nefes alırken bile dikişlerin acır. Normal doğumda hopp ayaktasın anlık bir acı çekicez onada katlancaz. Ben bile normal doğum istiyorum. O kadar korkak olduğum halde. Hayatımda hiç ameliyat olmadım aşı olurken bile kaçan ağlayan ben normal doğum istiyorum düşün artıkbu gidişle ve bu korkuyla sanırım sezeryana yatıcamm offff
Anlık bi acı çekçez. Uzun sürmüyecek . Bebişimizi kucağımıza almak için değer bence :) bende çok korkuyorum ama kendi kendime teselli veriyorum. Belkide eylüle çok var diye rahatım. Rabbim bize kolay ve sağlikli doğum nasip etsin.hayırlısı olsun bizim ve bizim gibi olan tüm hamileler içinbugun kontrolum vardi doktoruma bu soruyu sordum epidural spinalde kesinlikle duymazsin olurmu oyle seyy ta ayaklarindan uyusmaya basluyorsun zaten kesinlikle duymazsin dedi biraz rahatladim ama genede korku var
Canım bend3 senın gıbı cok korkuyordum allahın ıznıyle sımdı daha ıyıyım rahatladım bıraz epıdural de gercekten duymuyormussun bende 25 haftalık hamıleyım hepımızı allah kurtarsın ne dıyım. Ama ınsanlar evde bıle dogurabılmısse bız ozel hastahanede bı de epıduralle dogururuz allahın ıznıyle..hayırlısı olsun bizim ve bizim gibi olan tüm hamileler içinbugun kontrolum vardi doktoruma bu soruyu sordum epidural spinalde kesinlikle duymazsin olurmu oyle seyy ta ayaklarindan uyusmaya basluyorsun zaten kesinlikle duymazsin dedi biraz rahatladim ama genede korku var
OOO YİNE KARŞILAŞTIKCanım bend3 senın gıbı cok korkuyordum allahın ıznıyle sımdı daha ıyıyım rahatladım bıraz epıdural de gercekten duymuyormussun bende 25 haftalık hamıleyım hepımızı allah kurtarsın ne dıyım. Ama ınsanlar evde bıle dogurabılmısse bız ozel hastahanede bı de epıduralle dogururuz allahın ıznıyle..
Merhaba spinal sezeryan da ayaklar uyuşuyorhayırlısı olsun bizim ve bizim gibi olan tüm hamileler içinbugun kontrolum vardi doktoruma bu soruyu sordum epidural spinalde kesinlikle duymazsin olurmu oyle seyy ta ayaklarindan uyusmaya basluyorsun zaten kesinlikle duymazsin dedi biraz rahatladim ama genede korku var
Gün içinde yoruluncada bu durum olur ama yarın doktoruna danış canım , ihmal etmeKızlarrrr bugun ılk defa bu kadar sancım oldu normalmıdır acaba 28 haftalık oldum bobreklerımın ordan karnımın ortasına dogru ıgne batırıyolar sankı normalmıdır bu lutfen acıl cvp