epidural normal doğumm

aysegl27

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2013
154
4
96
İstanbul
kızlar ben şuan 28.haftalık hamileyim istanbulda ikamet ediyorum bahçelievlerde özel meltem hast. gidiyorum.doğumumu epidural normal doğum istiyorum epidural normal doğum yapanlar memnun kaldınızmı? bide ücretleri nasıl?

Canim hastaneyi bilmedigim icin ucret konusunda bisi diyemem ama epiduralin dogumdan sonra agri taptigini duydum bas agtisi. Genel olarak memnun epiduralliler bu birazda anesteziciyle ilgili anestezi hekimi bu iste iyiyse sorun olmaz heralde

Canim hastaneyi bilmedigim icin ucret konusunda bisi diyemem ama epiduralin dogumdan sonra agri taptigini duydum bas agtisi. Genel olarak memnun epiduralliler bu birazda anesteziciyle ilgili anestezi hekimi bu iste iyiyse sorun olmaz heralde

hımm anladım sağol cnm genelde sinüziti ve migreni olanlarda ağrı yapıyo die biliyorum ama bakalım hayırlısı lur işlh.ama fiyatlar nasıl acaba epiduralde

hastaneye gore fiyat degisir normal dogum fiyatinin ustune 300-400 tl falan ekleniyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…