epidural sezaryen olanlar

princessmumy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2013
65
28
28
Hatay
merhaba kızlar ben ilk doğumumu epidural sezaryen ile yaptım. doğum çok rahattı sadece doğumdan sonra üç gün boyunca baş ağrısı çektim. şimdi yeniden hamileyim aynı şeyi yaşamaktan çok korkuyorum. siz neler yaşadınız paylaşırsanız sevinirim.

Valla canim bende ilk bebegimi epidural sezeryanla aldim kucagima bende hic bas agrisi falan olmadi oda doktorumun nescafe tavsiyesiyle oldi sanirim bol bol nescafe ic agrilari onler demisti oylede oldu yani... tavsiye ederim

Valla canim bende ilk bebegimi epidural sezeryanla aldim kucagima bende hic bas agrisi falan olmadi oda doktorumun nescafe tavsiyesiyle oldi sanirim bol bol nescafe ic agrilari onler demisti oylede oldu yani... tavsiye ederim

tavsiyen için teşekkürler canım. bana daha doğumdan çıkarken doktorum odana gider gitmez neskafe iç bol bol demişti. midem bulandığı için içememiştim ben. demekki gerçekten etkili. teşekkürler

Bende ilk dogumu ep. sezerayan ile yaptim cok rahatti. bas agrisi olmadi..hatta 3. Gun markete. 13. gun güne bile gittim.:))))

ben de 25 ocakta oğlumu epidural+spinal sezaryanla dünyaya getirdim
hiçbir şekilde baş ağrım oldı
migreni olanlarda daha çok oluyr diye duydum
sağlıkla alın kucağınıza

tavsiyen için teşekkürler canım. bana daha doğumdan çıkarken doktorum odana gider gitmez neskafe iç bol bol demişti. midem bulandığı için içememiştim ben. demekki gerçekten etkili. teşekkürler

ilk defa duydum kızlar,aklımda bulunsun bende içeyim.
sadece epidural sezeryan olanlara mı tavsiye ediliyor??
birde şunu sorcam,bel fıtığı olanlara epidural yapılır mı??

ilk defa duydum kızlar,aklımda bulunsun bende içeyim.
sadece epidural sezeryan olanlara mı tavsiye ediliyor??
birde şunu sorcam,bel fıtığı olanlara epidural yapılır mı??

Evet canim yapiliyor bende de var belfitigi doktor ozellikle tavsiye etmisti epiduralsezeryanai bende jinekologuma soyledim ve oda uygun gordu ve oyle yaptim hibir sikintimda olmadi allaha sukur...

ben de baş ağrısından başka sıkıntı yaşamadım çok şükür. 3 gün sonra yürüyüşlere çıktım kabız olmayayım diye. ama yinede korkularım var çünkü doktorum ve hastanem farklı. her doktorun yöntemi farklıdır. inşallah sıkıntı yaşamadan atlatırız hepimiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…