selam kızlar madem herkes tecrübelerini anlatıyor bende anlatayım bende 29 ocakta normal dogum yapamadıgım ıcın sunı sancı ıle normal dogum yapmak ıcın hastaneye yattım herseyım acılmam cok normaldı zaten bellı bbır acılmadan sonra epıdural yapıyorlar bende doktorumdan ıstedım yaptıralım agrıları cekmek ıstemedım 4cm acılamadan sonra anestezıcı geldı kı benım hastanem ozel bır hastane ve en ıyı anestezıcısı geldı epıduralı yapmaya ne oldu bılmıyorum ben panıkmı yaptım yoksa doktor hatamı yaptı doktor bana belden asagın uyustumu dıye sordu tam tersı benım komple vucudum uyustu ve nefwes almada gucluk yasadım kalp carpıntısı ve anı tansıyon yukselmesı ve dusmesı bır anada en yuksek sevıyeye dusup sonrada en dıbe vurmus tansıyonum ve ben ara ara bılıncımı kaybedıyordum etrafımda 15 20 tane doktor vardı kendı doktorumda cok panık oldu halıyle onlar panık yapınca bendede bu belırtılerın olusması cok normaldı bence ve benı acılen sezeryana aldılar bebegımın kalp atısları yavasladıgı ıcın cok fazla cabalayıp yorgun dustugum ıcın ara ara narkoz verdıler ama onunda bebegımı kucagıma sag saglım alıım kotu bır tecrubeuydı benımkısı herkesın basına gelmez ama benım basıma geldı kac arkadasım yaptırdı benden sonra kımselere bırsey olmadı hayret edıyorum bende en ıyı hastene ve en ıyı doktorlara yaptırdım oysakı bunye meselesımı yoksa baska bır seymı çözemedımm ınsallah benım yasadıgım bu kotu deneyımı bırdaha kımseler yasamaz<zz...