bende o şekilde doğum yaptım tatlım hakiketen en keyifli doğumdu hissediyorsun ama hissettiğin acı değil sadece dokunduğunu hissediyorsun korkma bebeğinin sesini duyuyorsun onu görebiliyorsun bunları yaşayabiliyorsunarkadaşlar ben epidural sezeryaqna karar vermiştim.geçenlerde doktorla paylaştım bunu.genelde çevremde pek beğenilen bu yöntemle ilgili söyledikleri beni acayip etkiledi.bende tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.doktorumun dediğine göre bazı gebeler işlem yapılırken hissedebiliyormuş ve acı zannediyormuş bunu uyuşmama ihtimalide varmış.doğum esnasında panik yapıyormuş hasta ve buna benzer şeyler söyledi.ablam bu şekilde doğum yaptı ki kendisi epey korkak denebilecek bi insandır.yooo dedi yaptığım en keyifli doğumdu.ama ben bi kişiye bağımlı olmak istemiyorum.zaman yaklaştı artık geceleri uyuyamaz oldum.1 ay 1 hafta kaldı doğuma.ne yapıcam ben şimdi.hem doktorumda yeni ona nasıol güvenicem.????????????
benim de eltim epidural anesteziyle doğum yaptı iki ay önce onun doktoruda aynı şeyleri söylemişti bazıları panik yapıyo sonradan yine uyutuyoruz diye eltim pek kulak asmadı ama her şeyi hissettim karnıma bastırdılar çok kötüydü diyo ve sonuç uyutulmuş .görümcemde epidulalle kist ameliyatı oldu oda aynı şekilde kötüydü diyo onuda yine uyutmak zorunda kalmışlar bende bir ay sonra doğum yapıcam epidural istiyodum amam şimdi kararsızım doktoruma söyledim epidural istiyorum diye yaparız senin için daha iyi olur demişti ama böyle etrafımdakileride duyunca şaşırdım kaldım.hayırlısı neyse o olsun artık.
:)) hangi konuda ücretmi söylediklerimi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?