epidural sezeryan hakkında doktorun söyledikleri???

yorumlar harika ama gözlerimin operasyon boyunca açık kalacak olması bile bana korkutucu geliyor:(( ki hiç saymıyorum, ya uyuşmazsam, ya hissedersem, belime bişiy olurmu ki acep?? endişelerini:50:

4 sene önce oldum epidural sezeryan.iğne o kadar acıtmadı.ne kestiklerini ne de diktiklerini hissettim ammmaaaa....bebeği çıkarmaya başladıkları zaman ALLAHIM o nasıl bir baskı nasıl bir eziyet.ölüyorum sanki.anestezi uzmanı,dr um herkes çok şaşırdı nasıl olur diye.ama ben inliyorum resmen.bayılıcaktım az kalsın.oksijen vs derken herşey bitti.bi 10 kadar sürdü ama.sonra yavrumu gördüm gerisini unuttum.
benimki ekstra bir durumdu yani.anestezi dr u sen normal doğum yaptın valla dedi.dikişlerim kapatılınca o ağrılar hepsi geçti.epiduralimden de bol bol geliyor tabi hissetmiyorsun bişey.o gece çok rahat geçti.kızım da rahattı.hatta ben okadar iyiydim ki eşimle(refakatçim eşimdi)yaprak dökümünü izledik.tabi epiduralin düğmesi elimde.azcık sızlasa oooh bas düğmeye missss...o kadar acıyı çektim ama değdi.çünkü genel anestezi olmayı hiç istemedim.istediğin ağrı kesiciyi de versen ilk gecenin o ağrısı sancısı çekilmez valla..

arkadaşlar ben epidural sezeryaqna karar vermiştim.geçenlerde doktorla paylaştım bunu.genelde çevremde pek beğenilen bu yöntemle ilgili söyledikleri beni acayip etkiledi.bende tecrübesi olanlardan yardım istiyorum.doktorumun dediğine göre bazı gebeler işlem yapılırken hissedebiliyormuş ve acı zannediyormuş bunu uyuşmama ihtimalide varmış.doğum esnasında panik yapıyormuş hasta ve buna benzer şeyler söyledi.ablam bu şekilde doğum yaptı ki kendisi epey korkak denebilecek bi insandır.yooo dedi yaptığım en keyifli doğumdu.ama ben bi kişiye bağımlı olmak istemiyorum.zaman yaklaştı artık geceleri uyuyamaz oldum.1 ay 1 hafta kaldı doğuma.ne yapıcam ben şimdi.hem doktorumda yeni ona nasıol güvenicem.????????????

o paniği bende yaşadım canım,bide iğneyi yaparken yerinide bulamadı en son narkoz verdiler artık,anestezi uzmanı bebek çıkarken basınç hissedebilirsin demişti bana...neyse şükür ki bayılttılar,yinede sen bilirsin,ameliyathane ortamıda ürpertici biraz insan ister istemez telaşlanıyor...

yani bende korkuyorum ama ablamda uyanması zor dio komple uyutulunca.ablam 2 sezeryan 1 epidural sezeryan oldu.en iisi bu dio.
Merhabalar bende yarından sonra sezeryan olucam. ikinci bebeğim ilki genel anestezi ile olmuştu.aradan 9 sene geçti .bunu epidural ile yapmak istiyordum ama bugün görüştüğüm anestezi uzmanı bana olamayacağını önceki yerlerimin yapışıklığından dolayı acı hissedeceğimi ikinci hamileliklerde epidural yapmadıklarını söyledi Senin ablan da sanırım iki kere sezeryan olmuş sonundaki mi epidural anlamadım.yani epiduralle olan son bebişi dimi?acı hissetmiş mi nasıl geçmiş acaba?

ablamın 3. doğumu epidural oldu.hatta doktoru onu ikna etti.hiçbir acı vss.hissetmemiş.bana tavsiye edende ablamdır ben ondan duydum ilk.yaptığım en iyi doğumdu diyor.şiddetle tavsiye ediyor.doktordan doktora fark var sanırım.sağlıcakla kucağına al inşallah.

Back
X