epidural sezeryan olan varmı

canım ben 15 yıl sonra tüp bebekle hamile kaldım çok şükür oluşum olacak teyzesi sanırım sezeryan olur tüpbebekleri genelde sezaryan la alıyorlar henüz konuşmadık ama ben epidural istiyorum umarım olur

ya kızlar bn epidural anesteziye bakmamışım kateter takılması baska bişi miş cok korktum izleyince belden kesiyo azbişi parmagını kesinin içine sokuo falan baya kötü bişidi sonra epidural anestezi yazısını gördüm izledim ama dediginiz gibi damaryolu acılıo gibi bi ince hortum yerlestirirken ürktüm oda herhalde uyustuktan sonra yapıolar kesiyi hissetmedimize göre onuda hic hissetmeyiz herhalde korkumu yendim sayenizde ama cok evhamlıyım oyüzden ogün geldiginde insalah bayilmam gözüm acık oluo dio

maşallah maşallah teyzesi yer onu, göbüşüne puf yapar:))) Allah bağışlasın..Evet sezaryen olursunuz bence... Dediğim gibi normal doğumu çok istedim ama kısmet olmadı. Epiduralden çok memnun kaldım ben. İnşallah siz de kavuşursunuz bebişinize..Sezaryende en iyisi epidural :))) İnşallah sağlıkla olursunuz...

Güzelcim izleme öyle şeyleri gülüm. İçini rahat tut, bak ben oldum 2 ay önce..Anestezide hiç bir şey hissetmiyorsun... Kesinlikle canın yanmıyor. Belinden kıldan ince bir iğne takıyorlar, yaparken de çıkarırken de hiç acıtmıyor... Uyuşmadan hiç bir şey yapmıyorlar...Merak etme.. Bebişini göreceksin onu düşün:))) Canım yansa söylerdim buradan.. Bebek dönmüyor sezaryen olacaksın dediğinde doktorum aklımı kaybettim ben o kadar korkuyordum ki..Bak kolayca geçti, bebişim 3.ayının içinde:))) Bu da ameliyat, bunun da biraz ağrısı olacak tabi ama gerçekten iyi olacak buna inan... Normal doğumun da biraz zorlukları var sezaryenin de.. Ama ikisinin de sonu güzel:) İkisi de geçiyor, Allah yeter ki sana ve bebişine sağlık versinnn... İzleme tatlım nolur izleme:))

Son düzenleme:

cok sagol canım haklısın izleynce insan kötü oluo benim oglumda makat geliş yani ters ters bebekte kalça cıkıgı olabilr veya allah korusun kalp problemi olur diolar cok korkuyorum bi o korkum eksikti oda tam oldu demi insalah bişi olmaz kendimi rahatlatmaya calısıyorum napim.allah bebişini sana ve esine bagışlasın insalah saglıkla büyüsün insalah

Benim 2 arkadaşımda bu şekilde doğum yaptı çok da memlun kaldılar allah izin verirse bende öyle düşünüyorum.

Canım çok teşekkürler...Bitanem merak etme, benimki de makat gelişti. 1 hafta önce kalça ultrasonu çekildi problem yoktu. Oğluşunda yoktur bir şey içini ferah tut. Kızlarda kalça çıkıklığı çok daha fazla görülüyor ,biliyorsun. Benim kızımda bir şey yok maşallah.. Sen rahat olursan oğluşun da rahat olur. Ben hamileyken çok stresliydim her şeyi kafama takıyordum, doğum nasıl olacak, bebişim niye dönmedi, bebişim zayıf olursa ya, bakamazsam vb. diye..Her şey yoluna giriyor.. Olup bitiveriyor.. Göz açıp kapayınca kucağına alıvereceksin.. :=))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…