Seninle aynıyiz kesilme düşüncesi beni mahvediyor şimdidenNormal dogum yapamayacagim icin epidural sezeryan istiyorum ben de ama iste o konuda da korku ve kaygilarim var. Cok urkutucu geliyor. Hakkimda hayirlisi.
Seninle aynıyiz kesilme düşüncesi beni mahvediyor şimdidenbide heyecan yaparsam acaba sakinleştirici verirler mi die düşünüyorum ben de
Ay çok rahatlattin iz beni çok teşekkür ederim bana da öyle yaparlar nefes alisim değişir benim o an korkudanHalam cuma gunu epidural anestezi ile ameliyat oldu.
Acaip derecede korkuyordu ve panik atagi var.
Sakinlestirici katmislar seruma ve beredeyse uyuyacakmis korku falan kalmamis.
Ay çok rahatlattin iz beni çok teşekkür ederim bana da öyle yaparlar nefes alisim değişir benim o an korkudan
Ben genel istemiyorum uyanık olmak bebegimi görmek istiyorum dayanacam korkarsam dicem sakinleştirici yapın dieBen ona gore daha iyi ve cesurum ama korkuyordum. Onu gorunce en ufak bir korku kalmadi. Kendisi de diyor ben girdiysem sen haydi haydi girersin diye :)
Yalniz genel anesteziyi hic onermem. Odadaki diger kadin ameliyattan 3 saat sonra hala kendine gelmis degildi.
Ben genel istemiyorum uyanık olmak bebegimi görmek istiyorum dayanacam korkarsam dicem sakinleştirici yapın die
Ama diyorlar ki bebek çıktıktan sonra sakinleştirici yapıyorlar die halan ameliyat olmuş bebek farklı sanırım yani çıkmadan yapmıyorlar die biliyorumDemene bile gerek yok zaten yapacaklar :)
Genel anestezideki uyanmama ihtimali urkutucu. O olmasaydi yercih edebilirdim ama epidural daha uygun sezeryan icin.
Ama diyorlar ki bebek çıktıktan sonra sakinleştirici yapıyorlar die halan ameliyat olmuş bebek farklı sanırım yani çıkmadan yapmıyorlar die biliyorum
Anladım benim kalp atışım hızlanır kesin o zaman yapsınlar zaten bi anda bitiyormus allah herkese kolay doğum versin :)Yok bildigim kadariyla korku varsa yaparlar cunku kalp atisinin hizlanmasi veya tansiyonun cikmasi engel.
Bildigim kadariyla epidural anestezide uyusma 15 dk sonra oluyor spinalde igneyi vurduktan 5 dk sonra tamamen bel altim uyusmustu hatta hemsirelere sormustum kesik yapilmisti bile ama bu konu hakkinda emin degilimSpinal yada epidural yada tam anestezi, kızlar biri bana bunların tam farkını anlatabilir mi?
Anladığım epidural da belden aşağı uyusturuluyor, genel anestezi tamamen bayiltma e peki spinal
Hımm, peki ikisinde de ne kadar süre sonra uyuşukluk geçiyor, birde normal doğumu epidural yaptıranlar bayağı bir açıklığa kaşar sancı cekiyorlarmis, sonra vurulup uyusturuluyor diye okudum bu konuda bilgin var mı?Bildigim kadariyla epidural anestezide uyusma 15 dk sonra oluyor spinalde igneyi vurduktan 5 dk sonra tamamen bel altim uyusmustu hatta hemsirelere sormustum kesik yapilmisti bile ama bu konu hakkinda emin degilim
Acikca soyle soyleyeyim belki yanlis dusunuyor olabilirim ama normal dogum ile kahramanlik yapmaya gerek yok. Inan spinal anestezi ile sezaryanin korkulacak hicbir tarafi yok . Ameliyatin ertesi gunu ayakta geziniyordum dik bir sekilde cocugumuda emzirdim altini da degistirdim yatip kalkarken zorlandim o da bir haftaya tamamen gecti ama hep gayret ettim hic kendimi birakmadim. Bir de son 3 haftaya kadar cok yogun bir sekilde calistim belki bu kadar rahat gecmesinin sebebi bu da olabilirHımm, peki ikisinde de ne kadar süre sonra uyuşukluk geçiyor, birde normal doğumu epidural yaptıranlar bayağı bir açıklığa kaşar sancı cekiyorlarmis, sonra vurulup uyusturuluyor diye okudum bu konuda bilgin var mı?
Uffg yaa ben de her ikisinden de korkuyorum, son 10 hafta Rabbim hayırlı doğumlar nasip etsin hepimize
Acikca soyle soyleyeyim belki yanlis dusunuyor olabilirim ama normal dogum ile kahramanlik yapmaya gerek yok. Inan spinal anestezi ile sezaryanin korkulacak hicbir tarafi yok . Ameliyatin ertesi gunu ayakta geziniyordum dik bir sekilde cocugumuda emzirdim altini da degistirdim yatip kalkarken zorlandim o da bir haftaya tamamen gecti ama hep gayret ettim hic kendimi birakmadim. Bir de son 3 haftaya kadar cok yogun bir sekilde calistim belki bu kadar rahat gecmesinin sebebi bu da olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?