Doğuma Hazırlık Epidural sezeryan olanlara onemli bir sorum olacak..

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

yeb4

🎈
Kayıtlı Üye
23 Mayıs 2014
8.576
9.942
398
Kizlar aslinda normal dogum dusunuyorum ama her zaman istedigimiz gibi olmayabiliyor..

Sezeryan olmak zorunda kalirsam epidural olmayo tercih edicem cunku bu yasima kadar zaten uc kez narkoz yedim baska ameliyatlarim yuzunden.. narkoz malum cok kotu bir sey..

Epidural hakkinda cekincelerim vardi ama artik herkes oluyor, benim kafama takilan baska bisey..

Ben ameliyathaneden zaten korkuyorum, yasadigim seyler yuzunden hep bende bi panik olur hastanelerde. Hele ki beni canli canli kestiklerini o an gormesem de bilmek yetecek ve ben bayilicam diye cok korkuyorum. Cunku gercekten hastanelerde bazen kalbim sıkısıyor, nefesim daraliyor, tansiyonum alt ust oluyor bayiliyorum.

Sormak istedigim sakinlestirici yapiyolar mi ameliyattan once? Hani cesaret ignesi mi ne diyolar. Yapilmaz gibi geliyo bebekten dolayi ama o zaman anne cok heyecanlaninca ne yapiyolar? Yani o masada oylece bayilirsam ne yapicaklar bana :/ doktoruma da sorucam dogum seklim belli olunca bakalim..

Bu konuda bana yardimci olacak kimse yok mu kizlar

canım ben anestezi teknikeriyim kesinlikle epidural seçmekle doğru karar vermişsin heyecanlanma uyuştuktan sonra rahat olcaksın baktın çok panik yapıyosun seni rahatlatcaklardır panik atağın varsa bunu ameliyat masasına yattıktan sonra doktora hatırlatman iyi olur ama bana soracak olursun hiç panik olcak bişey yok bende hamileyim epidural düşünüyorum ama kesinlikle sakinleştirici istemiyorum bebeğimin doğduğu an yüzünü görmek istiyorum.. sakinleştiriciler senin sonradan bunları hatırlamanı engellicek ama yok ben panik olurum dersen sakinleştirmeleri senin için mantıklı olan..

Cok tesekkur ederim cevabiniz icin. Panik atak degilim ama bazen oluyor iste cok heyecanlaninca. Ama sanirom doktorun ve ekibin iletisimi iyi olursa onlarla sohbet edersem kafami dagitirim. Kesinlikle o ani yasamak istiyorum narkoz da istemiyorum dusunmemeye calisiyorum bunlari allah hepimize kolay dogum nasip etsin..

amin canım içini ferah tutki güzel olsun herşey

İğne falan vurmuyorlar
çok eğlenceli geçti benimki ameliyathaneye girip iğneyi olana kadar titredim
ama sonrası o kadar güzel ve çabuk geçti ki
hayatımın en güzel anlarıydı
doktorum ve hastane personeli a dan z ye hepsi mükemmeldi
beni çok rahatlattılar ameliyatın hiçte korkulacak bişey olmadığını öğrendim
darısı size inşallah

bnde panik atak değilim ama suan bile hastaneye gittiğimde deli gibi heycanlanıyorm tansiyonum fırlıyo doktor noluyo böyle diyo :s hayatımda ne serum yedim ne kolum kırıldı ne dikiş atıldı ama hastanede staj yapmıştım bi dönem o ameliyathane yokmu morg tan bi farkı yok cok korkuyorum :s suan bile gözlerim doluyor napıcam bilmiyorm

Insallah benimki de oyle olur. Hastane personeli doktor da cok onemli tabiiki. Gerci insallah normal dogum yaparim da gerek kalmaz bunlara :)

Allah sana da yardimci olsun canim ama bunu doktoruna soyle belli ki kontrol edemedigin bir sey. Ben uc ameliyat gecirdim o yuzden bi korkum var her zaman da olmuyor. Ama sen bunu doktoruna belirt yine de. Onlar saglikli olsun da anneler dayanir gerci her seye. Bi dogsalar da sag saglim unutsak tum korkularimizi :)

aynen cnm bi, dogsalar hastanenn yanndan gecmicem diyorum ama nafile : ))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…