Epidural sezeryan veya genel anestezi ile sezeryan sizce hangisi

GizemSznol

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Kasım 2013
9
0
86
35
Düzce
Mrb arkadaşlarım,

doğumum yaklaştığı için önerilerinizi almak istedim sizce epidural sezeryanmı yoksa genel anestezimi daha iyi

Ben altı ay önce epidural sezeryan ile doğum yaptım. Her anın tadını çıkardım. Bebeğimi ilk önce ben gördüm. Eşimde yanımdaydı bana destek oldu. Bence epidural sezeryan ile yapmalısın doğumunu. Genel anesteziyi eğer gerçekten herhangi bir rahatsızlığın yani panik atak v.s.yoksa bence düşünme. Epidural en iyisi. Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almanı nasip etsin inşallah.

Aminn inşallah...içim biraz olsun rahatladı..ben eşlerin epidural sezeryana alındığını bilmiyordum bu konudada rahatladım çok teşekkürler

peki tatlım bişeyler hisettinmi hiç?
ben hisetmekten çok korkuyorum..
ne bileyim mesela kkesilirken hisediyon sadece acısı olmuyor diyenler var..
birde acısını hissediyorsun diye abartıyorlarmı artık psikolojikmi anlamadım giitti..
bunlar hakkında bilgi verir misin?
ben ilk doğumda genel anestezi oldum ama kendime gelene kadar neler çektim

Canım hissediyorsun ama sadece doktorun ellerini, karnında birşeyler yapıldığını hissediyorsun ama en ufak bir acı sızı, hiçbirşey yok. Bide çok kısa bir operasyon. Ben başladımı dediğimde nerdeyse bitirmişlerdi bile. Sonra hemen bebeğimin sesini duydum. Eğer yine doğum yaparsan kesin epidural yaparım. Eşim yanımda olduğu için de stresimi tamamen atlattım. Ben tavsiye ederim yani.

Mrb arkadaşlarım,

doğumum yaklaştığı için önerilerinizi almak istedim sizce epidural sezeryanmı yoksa genel anestezimi daha iyi

Canm bende epidural ile dogum yaptm her sey cok güzel yalnz bel agrsi yapiyor 3 yil önce dogum yaptm simdi ocakta nasipse ikinci dogumum gene epidural istiyorum

epidural harika 10 ay önce doğum yaptım ve hiiiç acı hissetmedim...tabi sezaryanın sonrası zor bunu da bilmek lazım. 20 gün kendine gelemiosun. normal doğum konforu yok maallesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…