Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
ben 28 eylülde epidural sezeryan oldum yani 1 ay oldu olalı ama benim böyle bi şikayetim yok. senin baya olmuş geçmiş olması lazımdı çünkü ben sadece ilk biir kaç gün hissetim oda hafif bi ağrı olarak
His kaybı çok ciddi bişey doktorunuza sordunuzmu merak ettim bende spinal sezeryan oldum 15 ağustosta ama o gün içinde bile iğne yerimi hiç hissetmedim çok ilginç
aynı şey bende de var ne yazıkki sağ üst bacağıımın yan kısmında
ağrı karışık acı ve aynı zamanda his kaybı değişik bişey yani doktoruma sordum olur o dedi bol bol su iç geçer dedi 16 ağustosta doğum yaptım hala geçmedi
ben de nisan 2010 da spinal sezaryen olmuştum ama hiç böyle bir sıkıntı yaşamadım. neden olur ki acaba? ama his kaybı önemli, doktorunuz görünün mutlaka, zamanla geçer belki.
kızlar, 1 hafta önce belimden MR çekildi. çok şükür sorun yokmuş. sadece sinir sıkışması. sanırım iğne olurken kendnmi kasmaktan olmuş. benim de iğne yerimin sol yanında uyuşma ve his kaybı oluyordu. şimdi ağrı azalmaya başladı.
bende 14 temmuzda spinal oldum bi kac ay sag bacagimda icten kemikten berbat bi agri aci sislik ayakta mr cekildi bi sey cikmadi hic bi sey bulunmadi geceleri kemigimi bi agri saplaniyodu ciglik atiyordum resmen ..zamanla azaldi ama hala sisi ve agri var .ve sirtan vurulan igne yerinde agri var dokundugumda cok kotu aciyor ---niye boyle oldu hic anlamaidm_(
Aynı sorun bende de var iğne olan yerde çürük ağrısı gibi bir ağrı var 4,5 yıl oldu ama hala geçmedi... onun dışında uyuşma gibi bir şikayetim yok... ama iğne sırasında kendimi çok kasmıştım bu sebepten olma ihtimali mantıklı geldi... geçer umarım...