ayyyyyyyyy bende spinal olmuştum berbat bi baş ağrısı çekmiştim taaaa kemiklerime kadar baştan aşağı ağrıyodu sanki ağrı çekmekten beynim uyuşmuştu çoook kötüydü bana ameliyat esnasında başın çok ağrıyabilir bu yüzden ameliyattan sonra bol bol nescafe iç demişti içindeki bi madde ağrıyı önlüyomuş bende anlamadım ama içiyodum biraz ilaç içince rahatlıyordum ama ilaç etkisini yitirince aboooooo o ne baş ağrısıymış öyle vallaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:
canım sana da geçmiş olsun ...senin peki ne kadar sürede geçmişti ? aynen ben de neskafe içince bir süreliğine rahatlıyordum ama gene başlıyordu şimdi de haala tam geçmedi doğum yapalı 9 gün oldu
bende epidural oldum ama baş ağrısı yaşamadım
ama bbenden sonra doğuma giren arkkadaşta aşırı baş ağrırı olmuş iğne yapılırken başını oynatmış
bunada çok dikkat edin bende hemen nescafe ve bol su içmiştim bide minoset inş. en kısa zamanda geçer
iğne yapılrken hiç bir şekilde kımıldamamak mı gerekiyor:1shok:
ne kadar sürüyor iğne yapılışı,ayy kımıldamadan durmak zor gibi eyvahedigeldismile
canım bende epidural düşünüyorum doktorum ameliyattan sonra baş ağrısı olabilir dedi bol kahve ve afeinli içecekler içirerek ağrılarını azaltabiliriz dedi şimdi sen böyle diyince korktum inşallah geçer canım yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?