Epidural ve spinal kombine aşırı başağrısı çekenler yardım edin :((

sunny

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2009
916
6
96
İstanbul
Merhaba,

Bundan 6 gün önce şifa kadıköy hastanesinde epidural ve spinal sezeryan oldum. Son 4 gündür başağrısından ölüyorum , daha önce bu derece ağrı çekenler nasıl geçti ? Çok kötüyüm inanın kafamı koparıyorlar sanki..sadece yattığımda geçiyor ayağa kalkamıyorum..bu vesile ile epidural ve spinal sezeryan düşünenler de bunu da düşünsünler. Böyle berbat bir başağrısı görmedim , kendiliğinden bol su ile geçer diyorlar ama yaşayanlar nasıl geçirdi lütfen yardım edin bana :((((

canım geçmiş olsun
ben de 9 gün önce spinal sezeryan oldum
günde 5 lt su iç dedi doktor
içtim ve hiç başağrım olmadı
bide minoset pllus vermişti onu içtim günde 3 tane
yine geçmezse başağrın bir bardak kolaya bir kaşık .Türk kahvesi koy iç o da iyi geliyomuş
inşallah geçer ağrıların

canım bende epidural düşünüyorum doktorum ameliyattan sonra baş ağrısı olabilir dedi bol kahve ve afeinli içecekler içirerek ağrılarını azaltabiliriz dedi şimdi sen böyle diyince korktum inşallah geçer canım yaa

ayyyyyyyyy bende spinal olmuştum berbat bi baş ağrısı çekmiştim taaaa kemiklerime kadar baştan aşağı ağrıyodu sanki ağrı çekmekten beynim uyuşmuştu çoook kötüydü bana ameliyat esnasında başın çok ağrıyabilir bu yüzden ameliyattan sonra bol bol nescafe iç demişti içindeki bi madde ağrıyı önlüyomuş bende anlamadım ama içiyodum biraz ilaç içince rahatlıyordum ama ilaç etkisini yitirince aboooooo o ne baş ağrısıymış öyle vallaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

kuzenimin eşi kadın doğumcu
ben sordum baş ağrısı olayını bol bol kafeinli içecekler tüketirsin özellikle nescafe dedi
ozmn başağrısı olma dedi
bende epidural düşünüyorum ama bakalım kısmet
geçmiş olsun a.s.

of hem de ne başağrısı , öldüm öldüm ağrıdan..dün serum takıldı biraz daha iyi gibi ama hala ağrı var ...berbat bir ağrı ya allah düşmanıma vermesin :((((

ayyyyyyyyy bende spinal olmuştum berbat bi baş ağrısı çekmiştim taaaa kemiklerime kadar baştan aşağı ağrıyodu sanki ağrı çekmekten beynim uyuşmuştu çoook kötüydü bana ameliyat esnasında başın çok ağrıyabilir bu yüzden ameliyattan sonra bol bol nescafe iç demişti içindeki bi madde ağrıyı önlüyomuş bende anlamadım ama içiyodum biraz ilaç içince rahatlıyordum ama ilaç etkisini yitirince aboooooo o ne baş ağrısıymış öyle vallaa:sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif::sinifsinif:

canım sana da geçmiş olsun ...senin peki ne kadar sürede geçmişti ? aynen ben de neskafe içince bir süreliğine rahatlıyordum ama gene başlıyordu şimdi de haala tam geçmedi doğum yapalı 9 gün oldu

canım sana da geçmiş olsun ...senin peki ne kadar sürede geçmişti ? aynen ben de neskafe içince bir süreliğine rahatlıyordum ama gene başlıyordu şimdi de haala tam geçmedi doğum yapalı 9 gün oldu

sağol canım kızım şimdi nerdeyse 1 yaşına girecek felaket ağrılarım 3 gün falan sürmüştü sonra yavaşdan azalmış yani toplamda 1 hafta çekmiştim o ağrıyı resmen kemiklerime ilişip beynimi uyuşturuyodu eve geldim hala ağlıyodum başağrısı yüzünden millet duygusal anlamda bi bebeğim oldu diye ağlarken ben ise o iğrenç çekilmesi felaket ağrı nedeni ile çok ağlıyodum dayanamıyorum diye herkes gece uyurken ben yine ağrıdan uyuyamıyordum çok kötü ağlıyordum yaaa offf neyse ki geçmişte kaldı o günler kızım şimdi 12 ağustosta 1 yaşına girecek darısı sana inşaallah yavrunu büyüttükçe azalıyo o kötü günler minik mis kokulu yavrun ve ailen rabbime emanetsin inşaallah hepsi geçecek canım az daha sabır çocuğun uyudukça sen de uyumaya çalış banyo yap çok dinlen şöyle uzan al eline nescafeni öptüm canım yavrunu allah size bağışlasınopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bende epidural spinal kombine oldum 6 ay önce ne baş ağrısı nede dikiş ağrısı hiçbişi yaşamadım :nazar:
sadece epidurala bağlı kaşıntı oluşmuştu bende ama benim cildim çok hassastır zaten herşeye karşı alerjim var zaten bunun dışında hiç sorun yaşamadım şükür çok uyumayın bence çok uyumakda baş ağrısı yapar ben hiç uyumadım doğumdan sonra belki ondanda ağrımamış olabilr

ameliyattan sonra baş düz olacak bir biçimde yatmamak gerkiyormuş.başın hafif yüksekte olacakmış böyle yaparsanız ağrı çekmiyormuşsunuz.bunu yeni doğum yapan arkadaşım söyledi.o yapmış.onda bir rahatszılık olmamış
yeni ameliyata girecek olan arkadaşlar bu tavsiyeye uyarlarsa inşallah bir sorunları olmaz.
ayrıca diğer arkadaşların dediği gibi bol bol su içmek ve kahve içmek gerekiyormuş
.

canım spinal da şidetli başağrı oluyo maalesef bazı kişilerde.ben bunu bildiğim için epidural olmuştum hiç bir sıkıntı yaşamadım .spinal epiduralden daha uzun sürede uyuşuyo bekleme süresü fazla spinalde ise vücut hemen felç gibi olduğu için maalsed yan etkilerei daha fazla iğnenin vurulduğu yerle alakalı doğum yapcaklar onun için epidurali düşünsünler spinali değil.geçmiş olsun bol bol kafeinli içecekler içilince biraz düzeliyo diye bende duymuştum

bende epidural oldum ama baş ağrısı yaşamadım
ama bbenden sonra doğuma giren arkkadaşta aşırı baş ağrırı olmuş iğne yapılırken başını oynatmış
bunada çok dikkat edin bende hemen nescafe ve bol su içmiştim bide minoset inş. en kısa zamanda geçer

bende epidural oldum ama baş ağrısı yaşamadım
ama bbenden sonra doğuma giren arkkadaşta aşırı baş ağrırı olmuş iğne yapılırken başını oynatmış
bunada çok dikkat edin bende hemen nescafe ve bol su içmiştim bide minoset inş. en kısa zamanda geçer

iğne yapılrken hiç bir şekilde kımıldamamak mı gerekiyor:1shok:
ne kadar sürüyor iğne yapılışı,ayy kımıldamadan durmak zor gibi eyvahedigeldismile

canım zaten bir çok hastada anestezi teknisyeni senin kafanı öne eğdirp seni sarıyo kucaklıyo yani bende öyle olmuştu kıpırdamayim die çok kısa bir işlem korkacak bişi yok yani

iğne yapılrken hiç bir şekilde kımıldamamak mı gerekiyor:1shok:
ne kadar sürüyor iğne yapılışı,ayy kımıldamadan durmak zor gibi eyvahedigeldismile

evet canım kıpırdamaman gerekiyo
oturur pozisyonda başını gögsüne doğru eğdiriyolar
ben hemşirenin elini sıkı sıkı tutmuştum güç almak için
kısa sürüyo zaten korkulcak bişey merak etme

canım benim doktorum günde 5 bardağa kadar içebileceğimi söylemişti birde majezik kullanabileceğimi söylemişti 2_3 gün içinde kalmıyor hiç dene istersen.geçmiş olsun şimdiden

arkadalar bende 33+1 hamileyimm:CüvCüv::nazar: dr.epidural istiyorum dediğimde zaten spinalde çok baş ağrısı oluyor epidural daha konforlu demişti.inş problem olmaz bakalım eylülü bekliyorumzemuszemus

canım bende epidural düşünüyorum doktorum ameliyattan sonra baş ağrısı olabilir dedi bol kahve ve afeinli içecekler içirerek ağrılarını azaltabiliriz dedi şimdi sen böyle diyince korktum inşallah geçer canım yaa

arkadaşlar sezeryan olalı 4. günüm bugün ve dünden bu yana baş ve boyun ağrılarım başladı.tam bi işkence gece hatta gecenin 4.nde acile kas gevşetici ve ağrı kesici yaptırttım.kesinlikle spinali önermiyorum,kafeinli içecekleri içmek iyide sütten bebişe geçiyor.ne kadar zararı var,dr. baba redbull iç dedi,içmesine içeyimde ya zaraları
uyutmuyor bebişleri o kafeinli içecekler.walla bilseydim 1 gün acı çekerdim sezeryan sonrası ,tam ameliyat ağrım bitti şimdide baş ve boyun ağrılarım başaldı...

Ağrıların sebebi iğne yapılırken kendini kasmaktan oluyor anladığım kadarı ile.
Doktor iğne yaparken sakın kendini kasma demişti.
Olabildiğince rahat olmaya çalıştım o korkunun içinde.
Çok şükür ağrım yok yine de kahve ve 3 litre su içiyorum doktorun tavsiyesiyle.

Bende şu an aynı durumu yaşıyorum epidural anestezi sonrası baş ağrısı yaşıyorum ayağa kalkınca. Kalıcı olmaz umarım

Back
X