epilasyon sonrası yanık derdi

Peri__Kizi

Mayıslar Bizim!!!
Kayıtlı Üye
20 Mart 2013
480
194
63
Lazer epilasyon bölümüne açtım konu ama buraya bakan kişi daha çok ondan buraya da yazmak istedim. Ben 5.seans lazer epilasyonda resmen yandım. Makine çok ısınmiş ve resmen ütü degmis gibi oldu yerimden sıçradım ama olan olmuştu yandım. Şimdi bepanthen merhem kullanıyorum. Bu izler geçer mi ? Ne yapmam lazım yardimci olun lütfen.

http://m1308.hizliresim.com/1d/g/rgcvr.jpg

Contractubex jel bunu kullanabılırsın bana sezeryan sonrası vermişlerdi ama yanık izleri içinde faydalıymış

kapederm krem var yeni çıkmış......içinde bitkisel yağlar var....yanık dahil her türlü lezyona iyi geldiği yazıyor üzerinde....ben güneş yanığında kullanmıştım eczaneden bulabilirsin

Tavsiyeler için teşekkür ediyorum. Lazeri yapan kişiye bir dahaki ay söylicem çünkü yanık izi oluştuğunu eve geldiğimde fark ettim.. Insallah geçer.

Bende 2 seanstir gidiyorum epilasyona. Özel okmeydani hastanesine. Benim de yüzüm kaynar su dökülmüş gibi oldu ikisinde de. Bunun normal ve gecici bir süreç oldugu, bu süreçte de advantan isimli kremi 3 gun sabah akşam kullanmam gerektigi soylendi. Dedikleri gibi yaptim. Yanısıra sudocrem isimli bir krem kullandim. Sorunlu bir cildim vardi. Sivilce ve leke problemim vardi. Inanir misin 2 haftada cildim bebek teni gibi oldu. Kafaya takma arkadaşım. Bu isimlerini verdigim kremleri alip kullanirsan cok memnun kalirsin. Bu arada epilasyondan sonra cildinin güneş almamasi gerek. Bu da çok önemli bir şey. Ayricaa bronz tene yapilan islem de ayni etkiyi yapiyor. Sağlığına kavuşman dileğiyle. .

Medicasol de tavsiye ediyorlar ben hep bepanthen kullandim lazerden sonra kalici bir kizariklik olmadi.

Ben de doğal ama çoook etkili bir yöntem söyleyeyim, elma kabuğu. Yanık bölgeye aklınıza geldikçe elma kabuğu sürün inanız izler konusunda çok faydalı.
Tabi medikal kremlerinizi de ihmal etmeyin, geçmiş olsun.

Yok artık bu nasıl lazermiş böyle..Yıllarca yaptırdım kesinlikle böyle birşey gelmedi başıma ki benimde cildim çok hassastır ağda bile yapamam düşün o kadar. Ben yerinde olsam o yapanı, kliniğini herneyse sağlık bakanlığına şikayet eder bir dahada oraya adımımı atmazdım.
Kreme gelince, bence bir doktora git ve sana uygun kremi al. Medicasol demişler mesela ama bende aşırı derecede alerji yapıyor, o sürdüğüm yer kızarıp, şişip daha kötü oluyor. Bepanten en hafifi en güzeli ama senin yanığına iyi gelir mi bilemicem..Bence git bir cildiye ye bekleme böyle ve unutma bu normal bir durum değil. Benim bir dolu arkadaşım yaptırdı epilasyon ama ben kimsede böyle birşey görmedim.
Bu arada bu sıcaklarda epilasyondan uzak dur kışın en iyi zaman. Güneşte çok tetikliyor yanık, yarayı ve iyileşmesini zorlaştırıyor.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…