Kızlar lazer epilasyon yaptıriyorum ve bebek düsünüyoruz .Bi sakıncası varmi.Bilgisi olan Korunmayı bıraktıktan sonra lazer yaptirip sorun yasamayan var mı ?
Kızlar lazer epilasyon yaptıriyorum ve bebek düsünüyoruz .Bi sakıncası varmi.Bilgisi olan Korunmayı bıraktıktan sonra lazer yaptirip sorun yasamayan var mı ?
gebelik öncesi epilasyon yaptırmanı tavsiye etmem. gebelikde hormonlardan dolayı yeniden çıkıyor. bence gebelik sonrası düşün. verdiğin para boşa gider.
gebelik öncesi epilasyon yaptırmanı tavsiye etmem. gebelikde hormonlardan dolayı yeniden çıkıyor. bence gebelik sonrası düşün. verdiğin para boşa gider.
hamile kaldığınızda çok hassaslaşacaksınız zaten. hadi hiç zararı olmasa bile iki kat acısı olur. ben bebek karar verdiğimde bitirmiştim seanslarımı ve makine ile alıyordum tek tek. ama hiç bir sıkıntı yaşamıyordum. hamile kalınca acısından hiç birini yapamadım bir süre. hazırlığını yaptıktan sonra düşünürsen daha iyi olur bence. nasip kısmet yine de. Rabbim gönlüne göre versin.