epilepsi hastası anne/anne adayları varmı?

Merhaba konu çok eskiden açılmış ama okuyanlar hala vardir arkadaş çok doğru söylemiş benim arkadaşım depakin ile yumurtaliklarini kaybetti bebek sahibi olamadı...Bende hamile kalmadan önce duruma söyledim 6 ay önceden lamictal kullandirmaya basladi şuanda 3 yaşında saglikli bir evlâdım var kesinlikle normal doğum yasak sezeryanla 1 günde ayağa kalktım korkulan bisey yok burdan epilepsili annelere duyrulurrr

Cok sukur benimde saglikli bi kizim oldu 2 ay once

Merhabalar bende epilepsi hastasıyım 17 yaşında kendiliginden kesilen epilepsi 23 yaşında anne olduktan 2 buçuk ay sonra yeniden başladı 3 buçuk yıldır doktor takibindeydim cihazlarda çıkmayan tanısı konulmayan nöbetlerin oldu 3 buçuk yıldır eeg den temiz rapor aldım hep ama nöbetlerin epilepsi ile aynıydı kısa kesicem ben 1 yıldır ilaç tedavisi görüyorum başta lamictal kullandım yan etki yaptı sonrasında epixx ve kepra iki hap kullaniyoorum miktarı zamanla artırıldı şuan günlük doz 3 bin mg 500 mg epixx 1000mg kepra sabah ve akşam kullaniyorum 7 ay önce yarım saat arayla nöbet geçirdim odur budur Cok şükür nöbetin olmadı kızım 5 yasond Ave kardeş istiyor nörolog bana bu dozda hamile kalabileceğini söyledi bu dozla çocuk sahibi olabilirsin dedi eeg istedi ve eeg de temiz çıktı çok şükür ama yinede endişelerim var internette çok şey okudum napicami bilmiyorum doktor sorun olmaz diyo ama ya ilaçlar çocuğuma zarar verirse diye düşünmeden edemiyorum destek istiyorum neler yaoabilirm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…