Epilepsi hastasi olupta normal dogum yapanlar varmi

Oykumkbo

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
21 Aralık 2016
72
18
3
35
Herkese merhaba bu konu cok kafami karıştırıyor epilepsi rahatsizligi olup normal doğum yapanlar olumlu olumsuz deneyimleriniz varmi keske sezarYn olsaymisim dedinizmi ben normal istiyorum kadin dogum doktorum tehlikeli olabilir dedi nöroloji doktorum sorun yok istedigin gibi yapabilirsin dedi kafam cok karisti yardimlarinizi bekliyorum.

hiç korkma benim bir yakınım epilepsi hastası ve 3 ay önce 3. cocuğunu doğurdu ve çok şükür hepside normal doğum hiç sorun yaşamadı.

Böyle seyler duydukca cok mutlu oluyorum cok teşekkür ederim cevabiniz icin son olarak epiduralmi yapti yoksa sancilimi yapti bilginiz varmi

Böyle seyler duydukca cok mutlu oluyorum cok teşekkür ederim cevabiniz icin son olarak epiduralmi yapti yoksa sancilimi yapti bilginiz varmi
rica ederim yanılmıyosam sancılı yaptı epidural de önerdi doktoru ama istemedi diye biliyorum

Nöroloji doktorun sorun olmaz demiş kalbini ferah tut doktorlar biraz da sezeryana meyilliler fazla takma eğer zorlarsa seni doktorunu değiştir canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…