Bilmiyorum güvenen varmu ama bugun bi biyoenerji uzmanıyla tanıştım.nası oldu neydi bilmiyorum ama adam hiç beni muayene etmeden(genelde hastalıkları ayak altından tesbit ediyor) bende bulunan bazı hastalıkları tam ve net olarak sıraladı sağ yumurtalığımda küçük solda büyük kist oldunu söyledi (daha önceden biliyordum) sonra küçükken kriz geçirip geçirmediğimi sordu bende sinir krizi geçirdiğimi söyledim oda hayır sen epilepsi krizi geçirmişin dedi şok oldum aklım karıştı eve geldim netten araştırdım bu yıl içinde benim sinir krizi Die adlandırdığım belirtileri epilepsidede taşıyor aklım karıştı lise zamanundada bi anda uyku halindrn dolayı şüphelenmişlerdi bişey çıkmamıştı şimdi aklım çok karıştı korktumda aranızda epilepsi olanlar acaba belirtilerini yazabilirlermi bende çok stres anında bi anda nefes hızlı alıp vermeye başlıyorum sonra midemden uyusma başlıyo sonra tüm iç organlarım sanki küçülüyo ama bağırmam nası anlatıyım bilinçli ama istem dışı bi kaç seferindede bogazımı tırmaladım hani ne yaptımı hatırlıyorum ama sanki engel olamıyorum sonra sakinleştirici yapıyolar yüzümde tik başlıyo