- 27 Şubat 2021
- 29
- 8
- 1
- 37
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Merhabalar gecmis olsun bendede epilepsi var ayni seyi yasiyoruz sanirim benimde ilk gebeligimde epilepsi yoktu simdi var ve prolaktin biraz yuksek cikti size ne tedavi uyguladilar hamile kalabildinizmiMerhaba arkadaşlar. Prolaktin yuksekligim var 66 falan. Hamile kalamıyorum. Epilepsi hastasıyım acaba kullandığım ilacmi yükseltiyor. Çünkü ilk gebeliğimde epilepsi değilim ve prolaktinimde yüksek degildi. Bir daha anne olamayacak miyim![]()
Teşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Endokrin bölümüne gittim emar çektiler bir sorun yoktu. Epilepsi ilaçları cikarabiliyormus . Dostinex verdiler 2 Ay kullanmam için. Gebe kalmadım henüz malesefMerhabalar gecmis olsun bendede epilepsi var ayni seyi yasiyoruz sanirim benimde ilk gebeligimde epilepsi yoktu simdi var ve prolaktin biraz yuksek cikti size ne tedavi uyguladilar hamile kalabildinizmi
Inşallah olur ya paylasirsan sevinirim teşekkür ederimTeşekkür ederim sizede geçmiş olsun. Endokrin bölümüne gittim emar çektiler bir sorun yoktu. Epilepsi ilaçları cikarabiliyormus . Dostinex verdiler 2 Ay kullanmam için. Gebe kalmadım henüz malesef
Yani benim kullandığım ilaçta 3 doktor a sordum en az yan etkili ilac hamileler kullanıyormuş. Ama epilepsi de prolaktini çıkarır dedi bir doktorO değer engel mi oluyormus ilk defa duyuyorum. Yaklaşık bir buçuk ay oldu epilepsi hastasıymisim . 10 aylık kızım var doktor ilaç verirken daha sonra gebelik dusunuyomusun diye sordu ona göre ilacını yazacağım dedi şuan en düşük dozda başlattı şuan bı düşüncem yok tabi ama ilerisi için gebe kalmam zorlasacak mi yani ama içtiğim ilacı hamilelerde iciyormus kafam karıştı açıkçası
İnşallah olsunda yazarımInşallah olur ya paylasirsan sevinirim teşekkür ederim
O değere ayrıca mi bakiliyo benimki doğuştan bişeymis yeni fark edildiYani benim kullandığım ilaçta 3 doktor a sordum en az yan etkili ilac hamileler kullanıyormuş. Ama epilepsi de prolaktini çıkarır dedi bir doktor
Epilepsi mi , prolaktin miO değere ayrıca mi bakiliyo benimki doğuştan bişeymis yeni fark edildi
EpilepsiEpilepsi mi , prolaktin mi
Benim ergenlikte cikti. Doktorlar anlamadı. Dogum yaptıktan sonra nöbet geçirdim iki defa oyle anlaşıldıEpilepsi
Ben hamileyken ilk defa bayılmıştım korkumdan kardiyoloji ye filan gittim bı kerede işte uykuda oldu bir ay önce filan mesela ani bir seste irkiliyorum titreme filan oluyo bunların hepsi atakmis sizdede mi öyle oluyo nöbet dışında ben panik atak gibi algiliyodumBenim ergenlikte cikti. Doktorlar anlamadı. Dogum yaptıktan sonra nöbet geçirdim iki defa oyle anlaşıldı
Benimde uykuda oluyor bazen. Ve sabah uyandıktan sonra oluyor bilinç kaybı gibi . Ilac alıyorum yarim saate kadar falan geçiyorBen hamileyken ilk defa bayılmıştım korkumdan kardiyoloji ye filan gittim bı kerede işte uykuda oldu bir ay önce filan mesela ani bir seste irkiliyorum titreme filan oluyo bunların hepsi atakmis sizdede mi öyle oluyo nöbet dışında ben panik atak gibi algiliyodum
Benim uykuda olunca bilinç kaybı oldu bı sure biseylerin yerini hatırlayamadım sonrada zaten ortaya çıktı ilaç başlandıBenimde uykuda oluyor bazen. Ve sabah uyandıktan sonra oluyor bilinç kaybı gibi . Ilac alıyorum yarim saate kadar falan geçiyor
Allah şifa versin cnm hepimize daha kötü yapmasınBenim uykuda olunca bilinç kaybı oldu bı sure biseylerin yerini hatırlayamadım sonrada zaten ortaya çıktı ilaç başlandı
Amin inşallah canım şuan son durumun ne diğer çocuğun kaç yaşındaAllah şifa versin cnm hepimize daha kötü yapmasın![]()
Aralıkta 7 yaşına girecek canım 2. Sınıfa gidiyorAmin inşallah canım şuan son durumun ne diğer çocuğun kaç yaşında
Anladım canım rabbim tekrar nasip eder insallah bende strese girdim yani şuan düşünmesemde böyle birşeyin karşıma çıkacağını bilmiyodumAralıkta 7 yaşına girecek canım 2. Sınıfa gidiyor
Anladım canım rabbim tekrar nasip eder insallah bende strese girdim yani şuan düşünmesemde böyle birşeyin
Amin inşallah cnmAnladım canım rabbim tekrar nasip eder insallah bende strese girdim yani şuan düşünmesemde böyle birşeyin karşıma çıkacağını bilmiyodum