Epilepsi

cici123456

ben böyleyim!
Kayıtlı Üye
21 Mart 2012
788
118
123
Kızlar şuanda yıkılmış durumdayım dün sabah saatlerinde oğlum küçük bir nöbet geçirdi biz boğazına birşey kaçtı sandık fakat çocuğum gün içinde bunu 4 kere yaşadı biridr eeg sırasında oldu 2 dk bile sürmeyen bir nöbet geçiriyor nöbet geöirdiği anda video çekip doktora gösterdik ve epilepsi öntanısı koydu şimdi yoğun bakımda yatıo kuzum nöbet anonda çpcuğum kendini bırakıyor gölzeri çok hafif kayıyor ve ağzı seyiriyor antırken bile çok kötü oluyorum böle şeyler yaşayan var mı?

öncelikle çok geçmiş olsun ailesinin yarısı epilepsi hastası biri olarak sana diyeceğim şey sakin durmaya çalış nöbet sırasında hiç bir şey yapamazsın zaten müdahale etme sadece yanında ol başını yan çevir ve geçene kadar bekle. Şuan neden yoğun bakımda olduğunu anlamadım ama siz yazalı 7 gün olmuş umarım çıkmıştır ve iyidir . bundan sonraki süreçte ilaçlarını kesinlikle aksatmayacak bilgisayar ve tv de çok fazla hareketli onun beynini yoracak şeyler izlemeyecek uykusuz kalmayacak başka senin yapacağın malesef bişey yok . Allahım yardımcın olsun güzel arkadaşım ve unutma bu hastalığın tedavisi var ve iyileşince ilaçları bırakacak normal hayatına devam edecek. benim abim çok ağır epilepsiydi 9 sene sürdü ama şimdi Allaha binlerce kere şükürler olsun 18 yıldır ilaç kullanmıyo tamamen iyileşti ablamın kızı 5 yıl ilaç kullandı şimdi kullanmıyo tedavisi bitti. Korkma bol bol dua et ve küçükse eğer sakın yanından ayırma hep gözünün önünde tut. Acil şifalar versin Rabbim . İstediğin zaman yazabilirsin bana. Hoşçakal

Back